Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Uno Flip Kartlar GLH50

Marka: Uno
Ürün kodu: GLH50

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

176.90TL

Uno Flip GLH50

Klasik Uno™'nun yeni versiyonu olan Uno FLIP™ için hazır mısınız? Severek oynadığınız eşleştirme oyununa eklenen çift taraflı deste, özel FLIP kartı ve daha ağır cezalar gibi heyecan verici yeni özellikler ile klasik oyundaki rekabet artıyor! Kağıt destesinin açık renkli tarafıyla klasik Uno™, koyu renkli tarafıyla çok ağır cezaların verilebildiği bir oyun oynanabilir. Özel FLIP kartını attığınızda elinizdeki tüm kartlar, yerden çekilen deste ve yere atılanlar da dahil tüm kartlar döndürülür ve kartların diğer yüzündeki yepyeni sayı ve renk destesi ortaya çıkar. FLIP kartı atan kişi, destenin aydınlık ve karanlık taraflarından hangisiyle oynanacağına ve kartların ne zaman eski yüzüne döndürüleceğine karar verir. Destenin karanlık tarafında Beş Kart Çek ve Herkesi Pas Geç kartları gibi, oyunun gidişatını değiştirecek yeni aksiyon kartları yer alır. Avantajı ele geçirmek için stratejiler belirleyin, elindeki kartları ilk bitiren siz olun ve oyunu kazanın. Tek bir kartınız kaldığında, "Uno!" diye bağırmayı unutmayın. Ailecek oynanabilecek bu zevkli kart oyunu, 7 yaş ve üzeri için idealdir. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir.

     

Çocuğunuz için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat ve indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Uno Flip Kartlar GLH50

176.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş