Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Spider Man Ffh 6In Figür Ast. Molten Man E3549-E4121

Marka: 44 Kedi
Ürün kodu: E4121

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

104.90TL

Spider-Man Far From Home Rachel Molten Man E3549-E4121

         
Spider-Man Far From Home Rachel E3549-E4121Spider-Man: Far From Home filminden ilham alan Spider-Man figürleri, araçları ve role play oyuncaklarıyla en yeni Spider-Man macerasına daldığını hayal et. Bu filmden ilham alan oyuncak serisiyle, Spider-Man yeni görevler ve yeni kötü adamlarla karşılaşırken çocuklar ağlarıyla istedikleri yere gittiklerini ve duvarlara tırmandıklarını hayal edebilir. (Ürünlerin her biri ayrı satılır. Stoklarla sınırlıdır.)
Kötü Molten Man, gücünü vücudunu kaplayan sıvı metalden alıyor. Spider-Man: Far From Home filminden ilham alan bu 15 cm boyundaki Molten Man figürüyle çocuklar, Spider-Man’in azılı düşmanının magma topu attığını hayal edebilecek. Kutuya dahil magma füzesi aksesuarıyla kötü kahramanın Spider-Man ile çarpışmasını canlandırabilecek.
• İçindekiler: figür ve füze.
• MOLTEN MAN’İN FİGÜRÜ 15 CM BOYUNDA - Spider-Man: Far From Home filminden ilham alan bu 15 cm’lik Molten Man Film Figür ile kötü kahramanın magma topları attığını hayal et.
• FİLMDEKİ KARAKTERDEN İLHAM ALAN AKSESUAR: Spider-Man: Far From Home filminden ilham alan Spider-Man Film Figür’ün koluna füzeyi yükle. Dirseğindeki düğmeye basarak magma füzesini fırlat!
• SPIDER-MAN FİLMİNDEN İLHAM ALAN TASARIM: Çocuklar, filmden ilham alan tasarım ve detaylar içeren bu figürle Spider-Man: Far From Home filminin aksiyon dolu sahnelerini canlandırabilecek.
• 15 CM’LİK FİGÜRLERLE SPIDER-MAN MACERALARINI CANLANDIR: Spider-Man: Far From Home Film Figür serisindeki figürlerle filmdeki macerayı yaşa. (Her bir figür ayrı satılır. Stoklarla sınırlıdır.)
• Figür boyutu: 15 cm
• 4 yaş ve üzeri içindir
• UYARI: BOĞULMA TEHLİKESİ - Küçük parçalar. 3 yaşından küçük çocuklar için uygun değildir.

       
Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Spider Man Ffh 6In Figür Ast. Molten Man E3549-E4121

104.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş