Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Polly Pocket ve Maceraları Micro Oyun Setleri FRY35-GKJ53

Marka: Polly Pocket
Ürün kodu: GKJ53

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

410.90TL

Polly Pocket ve Maceraları Oyun Setleri FRY35-GKJ53

   

Polly Pocket ile Pasaport Maceraları zamanı! Bu sevimli Polly Pocket Orman Safarisi Kompakt Oyun Seti, eğlence dolu bir orman macerası için dilediğiniz yere taşınır. Tropikal bir meyve suyu kutusu şeklindeki bu kompakt oyun seti eğlenceli grafikler ve uzun bir pipetin yanı sıra Mini Polly ve Shani Bebekler ile 2 tembel hayvan figürü içerir. Kompakt oyun setini açarak ormanı keşfedeceğiniz etkinlikler: Ön taraf safari temalı bir kafeye dönüşür, tembel hayvanlar sallanan palmiye ağacına tutturulur (Tembel hayvanlar Polly ve Shani Bebeklere de tutturulur.), asma köprü sallanır, pipeti kaydırdığınızda araç hareket eder (Bebekler araca da sığar.), yazar kasa ile meyve bulunur ve varilden bir maymun çıkar! Bu orman safarisi çok eğlenceli! Bu kompakt oyun seti, kızların bileklik veya el çantası olarak eğlenceyi her yere taşıması için bir kayışla birlikte gelir! Polly Stick™ teknolojisi sayesinde mini bebekler setin her yerine yapıştırılabilir. Sete dahil olan çıkartmalardan birini, sette dilediğiniz yere yapıştırın. Bebekler bu çıkartmaya yapışır. Kompakt oyun seti, Polly Pocket™ maceralarını her zaman ve her yere götürebileceğiniz kadar küçüktür. Özellikle orman maceralarını ve safariyi seven 4 yaş ve üzeri kızlar için harika bir hediyedir! Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. Bu sevimli Polly Pocket™ Orman Safarisi Kompakt Oyun Seti, eğlenceli grafikler ve uzayan pipeti bulunan eğlenceli bir tropikal meyve suyu kutusu şeklindedir. Kompakt oyun setini açarak Mini Polly™ ve Shani™ Bebekler ile 2 hayvan arkadaş içeren eğlenceli etkinlikleri ortaya çıkarın! Eğlenceli aktiviteleri ve sürprizleri keşfedin: Ön taraf safari temalı bir kafeye dönüşür, tembel hayvanlar sallanan palmiye ağacına tutturulur (Tembel hayvanlar Polly™ ve Shani™ Bebeklere de tutturulur.), asma köprü sallanır, pipeti kaydırdığınızda araç hareket eder (Bebekler araca da sığar.), yazar kasa ile meyve bulunur ve varilden bir maymun çıkar! Eğlence dolu bir safari! Bu kompakt oyun seti, kızların bileklik veya el çantası olarak eğlenceyi her yere taşıması için bir kayışla birlikte gelir! Eğlenceli aktiviteleri ve aksesuarlarıyla, Polly ile Shani Bebekler orman safarisi macerasına hazır! Polly Stick teknolojisi sayesinde bebekleri oyun setinde dilediğiniz yere yapıştırabilirsiniz. Sete dahil olan etiket sayfasındaki etiketleri dilediğiniz yere yapıştırın. Bebek, etiketin bulunduğu yere yapışır. Polly Pocket Dünyası Orman Safarisi Kompakt Oyun Seti'ne Mini Polly ve Lila Bebekler, 2 tembel hayvan figürü ve çıkartma sayfası dahildir. Özellikle orman safarilerini ve macerayı seven 4 yaş ve üzeri kızlar için mükemmel bir hediyedir!

 

 

 

    

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Polly Pocket ve Maceraları Micro Oyun Setleri FRY35-GKJ53

410.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş