Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Polly Pocket ve Maceraları Micro Oyun Setleri FRY35-HCG17

Marka: MATTEL
Ürün kodu: HCG17

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

410.90TL

Polly Pocket ve Maceraları Micro Oyun Setleri FRY35-HCG17

 

Sınırsız eğlence, sınırsız macera!
Eğlenceli farklı figürler ve maceralar sunan diğer Polly Pocket kompakt oyun setlerini de keşfedin! Polly hayranları tüm oyun setlerini koleksiyonlarına ekleyebilir.
 

Polly'nin yepyeni dünyası ile boyutlar yeniden anlam kazanıyor! Her Polly Pocket oyun seti farklı bir temaya kapılarını açıyor! İster yazın keyfini çıkaracağını flamingo serisi, ister teleferiğe binerek kar eğlencesi veya birbirinden güzel cupcakeler hazırlayabileceğiniz tatlı seti ile farklı maceralara atılın.
 
 
Kapıyı aşağı çekip davullar ve mikrofon bulunan müzik sahnesini ortaya çıkararak festival eğlencesini başlatın! Polly bebek performansı için hazır!
 

Lila bebek, müzik festivali eğlencesine ara vermek ve dinlenmek için gizli çadırı kullanabilir (Kapıyı aşağı çektiğinizde iç mekan ortaya çıkar). Bir sonraki etkinliğe kadar mola vermek için harika bir yer!

 

Polly ve Lila bebek müzikle dans ederken (Bebekleri dans ettirmek için çarkı çevirin) harika zaman geçiriyor. Açık hava müzik festivalinde görülecek ve yapılacak eğlenceli çok şey var!

 

Her Polly Pocket oyun seti gizli sürprizler, küçük Polly Pocket bebekler ve aksesuarlar içerir. Hareketli parçaların ve stickerların yer aldığı bu oyun setini Polly Pocket hayranları çok sevecek!

 

Keşfedilecek çok şey var. Polly ve Shani uzay macerasına hazır! Arazideki düğmeye bastığınızda kristaller ortaya çıkar.

 

Uzay istasyonu açıldığında test ve deneyler yapılabilen bir laboratuvar açılır. Ayrıca sette yıldızların altında uyuyabilecekleri konforlu bir yatak odası alanı bulunur.

 

Polly ve Shani bebekler uzaylı bir arkadaşla yakın temas kurarak harika zaman geçiriyor. Üstü açılan UFO'ya uzaylı arkadaşı veya Polly ya da Shani bebekten birini yerleştirebilirsiniz. Daha fazlasını keşfetme zamanı!

 
Üstelik bu oyun seti Polly Pocket maceralarını istenilen her yere taşıyabilecek şekilde tasarlanmıştır.

 

Serinin; farklı temalardan birbirinden eğlenceli modelleri bulunmaktadır.

 

Kutu ölçüsü: 20 x 7 x 30,5 cm

 

4 yaş ve üzeri için uygundur

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Polly Pocket ve Maceraları Micro Oyun Setleri FRY35-HCG17

410.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş