Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Polly Pocket Sürprizlerle Dolu Micro Oyun Setleri GDK76-GKV10

Marka: Polly Pocket
Ürün kodu: GKV10

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

60.90TL

Polly Pocket Sürprizlerle Dolu Micro Oyun Setleri - Dinozor Keşfi GKV10-GDK76

Tepesinde fiyonk bulunan temalı kompakt setler olan Polly Pocket™ Sürprizlerle Dolu Micro Oyun Setİ, açıldığında "gizli sığınaklar" ortaya çıkacak şekilde tasarlanmıştır. Kutunun üst kısmında delikli bir temalı kağıt arka plan bulunur. Bu kağıt üç farklı kısımdan delindiğinde 3 "gizli sığınak" ve rastgele 3 sürpriz aksesuar (2si bebeğin giyebileceği aksesuarlardır) ortaya çıkar. Örneğin bir çocuğa pembe bir aksesuar, bir çocuğa mor bir aksesuar çıkabilir. Polly Stick™ teknolojisi ile mini Polly™ bebek ve arkadaşları kutunun üzerinde her yere yapıştırılabilir. Kutunun üzerine etiket sayfasından (dahildir) bir etiket yapıştırıldığında bebekler etiketin yapıştığı yerde durur. Çocukların Polly Pocket™ maceralarını diledikleri yerde ve diledikleri zaman yaşayabilmesi için küçük kompakt setler her yere götürülebilir. Her kutuda 3 gizli sığınak, 3 rastgele aksesuar (ikisi giyilebilir), 1 mini bebek ve 1 etiket sayfası bulunur. Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir.

Küçük ve sevimli Polly Pocket™Sürprizlerle Dolu temalı kutusunun üzerinde bir kurdele bulunur ve kutu açıldığında 3 gizli mekan, 3 sürpriz aksesuar (2si bebeğin giyebileceği aksesuarlar), 1 mini bebek ve etiket sayfası ortaya çıkar.

Kutunun üst kısmında delikli bir kağıt arka plan bulunur. Bu kağıt üç farklı kısımdan delindiğinde 3 “gizli mekan” ve rastgele 3 aksesuar (2si bebeğin giyebileceği aksesuarlardır) ortaya çıkar.

Polly Stick™ teknolojisi sayesinde çocuklar, bebekleri kutunun üzerinde istedikleri yere yapıştırabilir. Etiket sayfasından (dahildir) bir etiketi istediğin yere yapıştır, bebek etiketin yapıştığı yerde durur.

Serideki diğer temalar: Denizkızı Koyu, Tek Boynuzlu At Ütopyası, Muhteşem Orman, Minik Prenses Evi ve çok daha fazlası.

Kutular her zaman Polly Pocket™ macerası eğlencesi yaşamak için her yere götürülebilecek kadar küçüktür.

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Polly Pocket Sürprizlerle Dolu Micro Oyun Setleri GDK76-GKV10

60.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş