Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Polly Pocket Popcorn Oyun Seti GVC96

Marka: Polly Pocket
Ürün kodu: GVC96

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

155.90TL

Polly Pocket Popcorn Oyun Seti GVC96

     

Işıklar, kamera, motor! Bu heyecan verici Polly Pocket Kutu Açma Eğlencesi Oyun Seti, sinemaya gitme deneyimi sunar. Kızlar, patlamış mısır şeklindeki kutuyu açtığında sinema salonu oyun seti ve 15'ten fazla sürpriz ve etkinlik ortaya çıkar! Eğlence daha kutuyu açarken başlar! Patlamış mısır şeklindeki kutu kapağını kaldırarak içindekileri keşfedin ve film izlemeye hazırlanın! Kızlar film biletini kullanarak "giriş" yapabilir, bilet ve posterleri görebilmek için 3D gözlükleri bulabilir ve Küçük Hatıralık'ların (Kızların takabileceği ve içinde bebekler için mini yiyecekler bulunan oyuncaklar.) yer aldığı standı bulabilir. Ardından, standı ters çevirerek bebekler için koltukların bulunduğu sinema salonunu ortaya çıkarabilirler! Film posterini ve etkinlik sayfalarını ters çevirerek film ekranını yerleştirin, 3D gözlükleri takın ve 3D görüntülere bakın. Çok havalı! Daha fazla eğlence için kızlar telefonlarını (Sete dahil değildir.) kullanarak ekrana takabilir ve Polly Pocket içeriklerini izleyebilir! Kızlar etkinlik sayfalarını keçeli kalemlerle boyayabilir. Bu sette kızları bekleyen sürprizler arasında oyun salonu ve fotoğraf alanı da var! Görülecek ve yapılacak çok şey var! İyi seyirler! Kutuya Mini Polly ve Lila Bebekler, 1 sinema bileti, 1 3D gözlük, 3 Küçük Hatıralık (yüzük, kolye ve saç tokası), birleştirilebilir parçalar halinde 1 fotoğraf kabini, birleştirilebilir parçalar halinde 1 sinema standı, 5 aksesuar, koltuklu sinema salonu, stant, telefon için film oynatma alanı (Telefon dahil değildir.), film posteri ve boyamak için 2 keçeli kalem dahildir.

Polly Pocket Kutu Açma Eğlencesi Oyun Seti kızlar için heyecan verici bir deneyim sunuyor! Kızlar, patlamış mısır şekilli kutunun içindeki ürünleri çıkardıklarında, Mini Polly ve Lila Bebekler ile 15'ten fazla sürpriz ve aktivitenin yer aldığı sinema salonu oyun setini keşfeder!

Kızlar film biletini kullanarak "giriş" yapabilir, bilet ve posterleri görmek için 3D gözlükleri takabilir, stanttan Küçük Hatıralık'lar (Kızların takabileceği ve içinde bebekler için mini yiyecekler bulunan oyuncaklar.) alabilir, standı ters çevirerek bebekler için koltukların bulunduğu sinema salonunu ortaya çıkarabilir, ekrana bir telefon (Sete dahil değildir.) takarak Polly Pocket içeriklerini izleyebilir ve etkinlik sayfalarını keçeli kalemlerle boyayabilir. Daha sonra oyun salonu ve fotoğraf alanını da keşfedebilirler!

Kızlar için mükemmel bir Polly Pocket kutu açma deneyimi ve film eğlencesi sunan harika bir macera!

4 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.

 

       

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Polly Pocket Popcorn Oyun Seti GVC96

155.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş