Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Polly Pocket Doğa Temalı Micro Oyun Setleri GTM66-GTM68

Marka: Polly Pocket
Ürün kodu: GTM68

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

110.90TL

Polly Pocket Doğa Temalı Micro Oyun Setleri Sunshine Beach GTM66-GTM68

   

Polly Pocket™ ile her gün en iyi gün! Kızlar mini bebek ile (Hareketli 5 eklemi bulunur.) plajda vakit geçirirken Pollyville™ Gün Işığı Plajı™ Oyun Seti ile çok eğlenecek! Dev dalganın altına geçip sörf yapabilir ya da flamingo deniz yatağıyla dalganın üzerinde gezebilirsiniz! İskeleden balık yakalayın ya da kumdan kale yapın! Bebek aynı zamanda voleybol oynayabilir ve fok balığı arkadaşıyla kum ve sörf eğlencesinin tadını çıkarabilir! Sahil kenarındaki dondurma dükkanında güne güzel bir kapanış yapın. Polly Pocket Gün Işığı Plajı™ Oyun Seti'ne dev bir dalga, flamingo deniz yatağı, iskelede olta, kumdan kale, voleybol topu ve fok balığı figürü dahildir. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. Özellikle denizi, açık havada oynamayı ve plaj eğlencesini seven 4 yaş ve üzeri kızlar için harika bir hediyedir. Kızlar Pollyville™ Gün Işığı Plajı™ Oyun Seti ile çok eğlenecek! Oyun Seti, her ikisiyle de pek çok eğlenceli etkinlik yapılabilecek mini bebek (Farklı duruş ve oyun pozisyonları için hareketli 5 eklemi bulunur.) ve fok balığı arkadaş ile eğlenceli bir plaj ortamı sunar. Mini bebek dev dalganın altında sörf yapabilir veya flamingo deniz yatağında gezinebilir; iskeleden balık tutabilir, kumdan kale yapabilir, voleybol oynayabilir ve fok balığı arkadaşıyla zaman geçirebilir. Sahil kenarındaki dondurma dükkanında dondurma yiyerek güne güzel bir kapanış yapabilir. Polly Pocket Gün Işığı Plajı™ Oyun Seti'ne dev bir dalga, flamingo deniz yatağı, iskelede olta, kumdan kale ve voleybol topu ve fok balığı figürü aksesuarları dahildir. Özellikle plajı, sörf yapmayı ve balık tutmayı seven 4 yaş ve üzeri kızlar için harika bir hediyedir.

    

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Polly Pocket Doğa Temalı Micro Oyun Setleri GTM66-GTM68

110.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş