Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Play-Doh Yaratıcı Mutfağım Pankek Oyun Seti F1279

Marka: Play Doh
Ürün kodu: F1279

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

124.90TL

 Play-Doh Yaratıcı Mutfağım Pankek Oyun Seti F1279

    

Play-Doh ile minik şeflerin en iyi malzemesi hayal gücü! Bu Play-Doh kahvaltı setindeki oyuncak tava, bir düğmeye basıldığında oyuncak pankeklerinizi havada çeviriyor. Kutuya dahil kalıplar ve 8 kutu Play-Doh oyun hamuruyla 4 farklı şekilde pankekler yapın. Sonra bunları tavada çevirip tabağa koyun, üzerini Play-Doh şuruplar ve yarım kalıplarla yaptığınız malzemelerle süsleyin! Play-Doh Pankek Oyun Seti, 3 yaş ve üzeri çocuklar için hem mükemmel bir hediye seçeneği hem de harika bir sanat ve el becerisi aktivitesidir.
OYUNCAK TAVAYLA ÇEVİRME EĞLENCESİ: Bu 3 yaş ve üzeri çocuklara yönelik Play-Doh Pankek Oyun Seti, oyuncak tavadaki düğmeyle Play-Doh pankekleri yapıp çevirmenizi sağlıyor.
BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ PLAY-DOH PANKEKLERİ YAPIN: Bu mutfak oyun setindeki 4 farklı pankek kalıbı, oyuncak şurup sıkma aleti ve çeşitli renklerle çocuklar yaratıcılıklarını konuşturabilecek.
8 KUTU PLAY-DOH İÇERİYOR: 56 gramlık kutuda açık kahverengi ve her biri 28 gramlık kutuda kırmızı, mavi, sarı, beyaz, mor, turuncu ve kahverengi, toksik madde içermeyen Play-Doh oyun hamuru kutuya dahil.
14 ADET PLAY-DOH ALETİ: Silindirle hamuru düzleştirin, kalıplarla oyuncak pankeklerinizi şekillendirin. Spatula, şurup sıkma aleti, yumurta damgası, 2 tabak ve 2 çatal ile minik şeflerin oyun keyfi tamamlanacak.
KÜÇÜK ŞEFLER İÇİN EĞLENCELİ BİR HEDİYE: Bu seti, Play-Doh Yaratıcı Mutfağım koleksiyonunuza ekleyin, çocuklara hediye olarak verin veya çocuklarınıza sanat ve el becerileri saatinde oynatın.
Ebeveynin Dikkatine: Buğday İçerir.
Oyun hamuru yenmemelidir. Toksik madde içermez. ASTM D-4236 ile uyumludur.
Temizlemek için kurumasını bekleyin, ardından kazıyın veya elektrik süpürgesiyle toplayın.
Oyun hamurlarıyla yapılan şekiller çocuğun yaşına ve beceri seviyesine göre farklılık gösterebilir.
İçindekiler: çevirme tavası, 4 pankek kalıbı, yumurta damgası, şurup sıkma aleti, 2 tabak, 2 çatal, spatula, bıçak, silindir
Tek Paket Ölçüsü: 7x20x22 cm
Net ağırlık: 255 gr
Yaş Grubu : 3 Yaş ve üzeri

      

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

 

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Play-Doh Yaratıcı Mutfağım Pankek Oyun Seti F1279

124.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş