Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Play-Doh Dondurmacı Unıcorn E5376 E5376

Marka: Play Doh
Ürün kodu: E5376

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

139.90TL

Play Doh Dondurmacı Unıcorn E5376

      
Eğlenceli Play-Doh dondurmaları yapmaya bayılan komik dondurmacı Tootie ile tanışın. Dondurmacı Unicorn, rengârenk Play-Doh dondurmasıyla kaka yaparken kahkaha atar ve hatta yüz ifadesini değiştirir. Büyük 112 gramlık Play-Doh Çok Renkli oyun hamuru, çılgın renkli dondurmalar oluşturmanız için tek kutuda 2 renk içerir. Bu dondurma oyun setine ayrıca 56 gramlık kutularda 2 Play-Doh oyun hamuru, plastik dondurma külahı, 2 tabak, plastik bıçak ve kaşık dahildir. 3 yaş ve üzeri çocuklar için büyüleyici ve eğlenceli bir hediye olan bu oyuncak, tüm aileye neşe katacak! • İçindekiler: Dondurmacı Unicorn oyun seti, şekilli ray, dondurma külahı, 2 tabak, bıçak, kaşık, 1 kutu Play-Doh Çok Renkli oyun hamuru ve 2 kutu Play-Doh oyun hamuru (toplam net ağırlık 224 g). • SİHİRLİ DONDURMACI TOOTIE İLE TANIŞIN - Bu elektronik unicorn oyuncağı, en komik dondurma hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilir. Unicorn'un Play-Doh dondurmasıyla kaka yapması sizi kahkahaya boğacak. • KOMİK SESLER VE HAREKET - Dondurma yapması için yelesini kaldırıp indirdiğinizde 9'dan fazla komik ses çıkarır, yüz ifadesini değiştirir ve bacaklarını kaldırır. • MUHTEŞEM PLAY-DOH ÇOK RENKLİ OYUN HAMURU - 112 gramlık kutuda sarmal şeklinde karıştırılmış, toksik madde içermeyen 2 renk Play-Doh oyun hamuruyla muhteşem gökkuşağı şekilleri oluşturabilirsiniz! Sete, standart 56 gramlık kutuda 2 Play-Doh oyun hamuru da dahildir. • FARKLI FARKLI DONDURMALAR YAPIN - Oyun setindeki 20 kalıpla dondurmalarınıza çılgın şekerler ve malzemeler ekleyin. Dondurmacı Unicorn, 4 Play-Doh dondurma şekli çıkarır. Yaptığınız dondurmaları külahta, tabaklarda ve kaşıkta sergileyin. • ÇOCUKLARI VE ÇOCUKLUĞUNU UNUTMAYANLARI MUTLU EDECEK - Bu pille çalışan Play-Doh dondurma seti, unicorn'lara ve oyun hamurlarıyla yaratıcılığını konuşturmaya bayılan 3 yaş ve üzeri tüm çocuklar için harika bir hediye olacak. • 3 yaş ve üzeri içindir. • 2 adet 1,5 V AAA alkalin ince kalem pille çalışır. Demo piller kutuya dahildir. • Ürün ve renkler farklılık gösterebilir. • Oyun hamuru yenmemelidir. • Ebeveynin Dikkatine: Buğday içerir. Toksik madde içermez. ASTM D-4236 ile uyumludur. • Temizlemek için kurumasını bekleyin. Sonra kazıyın veya elektrik süpürgesiyle toplayın. Oyun hamurlarıyla yapılan şekiller, çocuğun yaşına ve beceri seviyesine göre farklılık gösterebilir.

       
Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Play-Doh Dondurmacı Unıcorn E5376 E5376

139.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş