Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Play-Doh Çılgın Tavuk E6647

Marka: Play Doh
Ürün kodu: E6647

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

169.90TL

Play Doh Çılgın Tavuk E6647

 

Gıdaklayan ve yumurtlayan Play Doh Çılgın Tavuk ile tanışın!

 

Çocuklar; uzayan Play Doh tüyler, Play Doh yumurtalar ve eğlenceli tavuk sesleri gibi çok sayıda eğlence dolu aktiviteye sahip, çiftlik temalı bu elektronik oyun setiyle çok eğlenecek.

 

Sette; tüy kalıbı, kesme aracı ve kümes temalı kutularda 4 renk Play-Doh oyun hamuru da bulunuyor. Play Doh Çılgın Tavuk, oyun hamuru gibi sanat ve el becerisi oyuncaklarından keyif alan 3 yaş ve üzeri çocuklar için son derece eğlenceli bir hediyedir. Gıt gıt gıdak!

 

Set içerisinde; çılgın tavuk oyun seti, yumurta kalıbı, tüy kalıbı, kesme aracı ve 4 kutu Play-Doh oyun hamuru (net ağırlık 227 g.) yer almaktadır.

 

• Eğlenceli Tüy Uzatma İşlevi: Tavuğun boynunu Play-Doh oyun hamuruyla doldurduktan sonra kafasına bastırın ve göz alıcı Play-Doh tüylerin uzamasını seyredin! Tüylerin kafasından da uzamasını sağlayabilirsiniz.


• Şekil Verin Ve Tıraşlayın: Tüy kalıbını kullanarak birbirinden renkli, daha çok Play-Doh tüy ekleyin ve ardından ürünle birlikte sunulan aracı kullanarak tüyleri kesin ve oyuna baştan başlayın!


• Eğlenceli Ses Efektleri: Hayvan sesi çıkaran tüm oyuncaklar arasında en komiği Çılgın Tavuk olabilir! Kafasına her bastırdığınızda komik gıdaklama sesleri çıkarır. 2 adet ince kalem pille çalışır.


• Play-Doh Yumurtaları "Yumurtlar": Yumurta kalıbının içinde şekillendirdiğiniz Play-Doh yumurtasını Çılgın Tavuk'un arkasındaki gizli bölmeye yerleştirin ve ardından kafasına bastırarak yumurtlamasını ve eğlenceli sesler çıkarmasını sağlayın.

 

2 x AAA pil ile çalışmaktadır. Piller kutuya dahildir.

 

Kutu Ölçüsü: 20 x 8 x 33 cm.

     

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

 

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Play-Doh Çılgın Tavuk E6647

169.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş