Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Play-Doh Çalışkan Çekici Kamyon E6690

Marka: Play Doh
Ürün kodu: E6690

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

84.90TL

Play Doh Çalışkan Çekici Kamyon E6690

   
Bu oyuncak çekici kamyon, hayal gücüyle çalışıyor! Çekici kamyonu, araba şasilerini ve araba kalıplarını kullanarak Play-Doh polis arabaları ve yarış arabaları yapın, ardından bunları çekici kamyonla çekin. Kamyonun ön tarafından sevimli çekme vincini sıkarak çıkarın ve kamyondaki yarım kalıpları kullanarak Play-Doh aksesuarları yapın. Çocuklar, araçları ve 3 kutu Play-Doh hamurunu kullanarak yaratıcılıklarını sergilerken eğlenceli inşaat teması, yaratıcılığın ve hikaye anlatımının önünü açıyor. Play-Doh Çalışkan Çekici Kamyon, oyuncak araçlarla oyun hamuru gibi uygulamalı aktiviteleri seven 3 yaş ve üzeri çocuklar için çok uygun bir set! • İçindekiler: çekici kamyon, lift, 2 araba kalıbı, 2 araba şasisi ve 3 kutu Play-Doh oyun hamuru. • BİRİNİN SİZİ ALMASI MI GEREKİYOR?: 3 yaş ve üzeri çocuklara yönelik bu oyuncak çekici kamyon, işe koyulmaya hazır! Play-Doh Çalışkan Çekici Kamyon setiyle önce araçları yapın sonra da onları çekin! • PLAY-DOH ARABALARI YAPIN: Çekici kamyon, bir araba kalıbını Play-Doh hamuruyla dolduran mükemmel bir Play-Doh aracıdır. Kalıplardan biri Play-Doh polis arabası diğeri de yarış arabaları oluşturur! • ÇEKİCİ KAMYON İŞ BAŞINDA: Play-Doh çekme vincini ön taraftan sıkın, arkaya Play-Doh arabalarını bağlayıp çekin ve kamyondaki kalıpları kullanarak işi tamamlamak için ihtiyaç duyduğunuz her şeyi yapın. • 3 PLAY-DOH RENGİ: 56 gramlık standart kutularda sunulan, toksik madde içermeyen 3 renk Play-Doh ile çocuklar oyuna başlamaya yeterli Play-Doh hamuruna sahip olur. • 3 yaş ve üzeri içindir • Ürün ve renkler farklılık gösterebilir. • Oyun hamuru yenmemelidir. • Ebeveynin Dikkatine: Buğday İçerir. Toksik madde içermez. ASTM D-4236 ile uyumludur. • Temizlemek için kurumasını bekleyin, ardından kazıyın veya elektrik süpürgesiyle toplayın. • Çocuğun yaşına ve beceri seviyesine göre oyun hamurlarıyla yapılan şekiller farklılık gösterebilir. • Ürün ve renkler farklılık gösterebilir.

       
Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Play-Doh Çalışkan Çekici Kamyon E6690

84.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş