Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Pictionary Air Çocuklar ve Yetişkinler HDC66

Marka: MATTEL
Ürün kodu: HDC66

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

494.90TL

 

Pictionary Air Çocuklar ve Yetişkinler HDC66 

Pictionary Air, ailelere uygun klasik çizim oyunun çılgın bir versiyonudur.

Şimdi Pictionary Air Çocuklar ve Yetişkinler ile çocuklar havada daha kolay çizim yapıp çizimlerini ekranda görebilir. Yetişkinler, güncellenmiş klasik ipuçlarını kullanırken çocuklar illüstrasyon içeren ipuçlarını kullanır. Böylece 6 yaş ve üzeri çocuklar da kolayca eğlenceye katılabilir. Klasik hızlı çizim oyununu daha heyecanlı hâle getirmek için tıpkı sessiz sinema oyununda gibi çizimlerinizle etkileşime geçin.

 

Başlamak için Pictionary Air uygulamasını akıllı telefona veya tablete indirin. Uygulama içi kamerayı çizimi yapan kişiye doğru çevirdiğinizde kişi çizimle beraber akıllı cihazın ekranında görünür. Çocuklar, çizimlerini görmek için uygulama içi "selfie modu"nu kullanabilir. Daha fazla eğlence için oyuncular; Apple TV, Chromecast veya benzer bir yayın cihazı kullanarak çizimlerini akıllı cihazlarından TV'lerine yansıtabilir. Uyumlu bir yayın cihazı gereklidir.

Cihaz uyumluluğu için lütfen Pictionary Air destek sayfasına göz atın. Bu aile oyunu, tüm oyun gecelerine ve partilere eğlence katar.

 

Klasik çizim oyununa eğlenceli bir yenilik katan Pictionary Air ile tanışın.

Bu özel Çocuklar ve Yetişkinler versiyonu, 6 yaş ve üzeri çocukların havada çizim yapıp çizimlerini ekranda görmesini kolaylaştırır ve çocuklara özel illüstrasyonlu ipuçları sunar.

 

Ücretsiz Pictionary Air uygulamasını indirin, uygulama içi kamerayı çizimi yapan kişiye doğrultarak kişiyi ve çizimi akıllı cihazın ekranında görüntüleyin.

 

İpuçlarını sırayla çizerken takım arkadaşlarınız da ekranda görünen resimlerle ilgili tahminlerde bulunsun. En çok puanı alan takım kazanır.Zamanlayıcıyı ayarlayın. 6 yaş ve üzeri çocukların oynayabilmesi için çocukların "selfie" modunda çizim özelliğini kullanın.Daha fazla eğlence için evdeki Apple TV, Chromecast veya uyumlu bir yayın cihazı kullanarak oyun deneyiminizi TV'ye aktarın. Uyumlu bir yayın cihazı gereklidir.

Pictionary Air Çocuklar ve Yetişkinler eğlenceli ve hareketli bir aile oyun gecesi için mükemmeldir.

6 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur

 

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Pictionary Air Çocuklar ve Yetişkinler HDC66

494.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş