Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Nerf Ultra Two E7921

Marka: Nerf
Ürün kodu: E7921

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

339.90TL

 

Nerf Ultra Two E7921

  

Nerf Ultra serisi ile Nerf ustaları sahada oyunun kurallarını değiştirecek! Nerf Ultra dart tabancaları daha uzun atış mesafesi, daha isabetli atışlar ve daha hızlı fırlatma için özel bir tasarıma ve performansa sahip. Sadece Nerf Ultra serisiyle uyumlu Nerf Ultra dartları, Aerofin teknolojisi ve hafif Nerf Ultra süngeri ile yeni bir çığır açıyor. Nerf Ultra dartların uç kısmı da yenilikçi bir tasarıma sahip.
Nerf Ultra dart tabancaları ve dartlarıyla oyununuzu bir üst seviyeye taşıyın! Nerf Ultra dart tabancaları sadece Nerf Ultra dartlarla uyumludur.

Tam otomatik Nerf Ultra Two, hızlı tekrar doldurma özelliği sunuyor. Altı dart alan şarjörü arkadan açılabiliyor, böylece içinde ne kadar dart kaldığı görülebiliyor. Motora güç vermek için seri atış butonunu basılı tutun ve dartları seri bir şekilde tek tek fırlatmak için tetiğe basın. Sadece Nerf Ultra serisiyle uyumlu olan 6 Nerf Ultra dart kutuya dahildir.
Ultra Two’nun atış mesafesi 36 metredir. Mesafe ölçümü kontrollü testlere dayanmaktadır. Gözlük takılması önerilir (kutuya dahil değildir).

İçindekiler: dart tabancası, 6 dart ve kullanma kılavuzu.

İŞTE NERF GÜCÜ: Daha uzun atış mesafesi, daha isabetli atışlar ve daha hızlı fırlatma için özel bir tasarıma ve performansa sahip Nerf Ultra serisiyle Nerf oyununuzu bir üst seviyeye taşıyın!

NERF ULTRA DARTLARI ŞU ANA KADAR ÜRETİLMİŞ EN UZUN MENZİLLİ NERF DARTLARDIR: Azami atış mesafesi 36 metre olan Nerf Ultra dartlarıyla kapışmaya yön verecek üstünlüğü elde edin. Mesafe ölçümü kontrollü testlere dayanmaktadır. Gerçek performans değişebilir.

HIZLI TEKRAR DOLDURMA ÖZELLİĞİYLE TAM OTOMATİK NERF ULTRA TWO: Altı dart alan şarjörü arkadan açılabilir, böylece içinde ne kadar dart kaldığını görebilirsiniz. Sadece Nerf Ultra dartlarıyla uyumludur.

6 NERF ULTRA DART DAHİL: Yenilikçi tasarıma sahip dart ucu, Aerofin teknolojisi ve Nerf Ultra süngeriyle yeni bir çığır açan 8 Nerf Ultra dart kutuya dahildir. Nerf Ultra dartlar sadece Nerf Ultra serisiyle uyumludur.

8 yaş ve üzeri içindir
6 adet 1,5 V AA alkalin kalem pille çalışır (piller kutuya dahil değildir)

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00" a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Nerf Ultra Two E7921

339.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş