Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Monopoly Fortnite E6603

Marka: Hasbro
Ürün kodu: E6603

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

234.90TL

Monopoly Fortnite E6603

      
Monopoly oyunun bu heyecan verici Fortnite versiyonunda, hayatta kalıp oyunu kazanmak için konumları ele geçir, rakiplerinle savaş ve fırtınadan kaç! Popüler video oyunundan ilham alınarak tasarlanan Monopoly Fortnite'da, video oyunundaki konumlar ve Hazine Sandığı nesneleri de yer alıyor. Monopoly parası yerine oyuncular sağlık puanı kazanıyor. Oyuna başlamadan önce karakterini seçmek için 27 tarzdan birine karar ver. Rakiplerinle savaşmak için Hazine Sandığı nesnelerini ve aksiyon zarını kullan! Aksiyon zarı; sağlık puanı toplamanı, duvarlar inşa etmeni ve rakiplerine zarar vermeni sağlar. Hazine Sandığı kartları ise sana bu aksiyonları daha da güçlü kılacak destansı nesneler verir! BAŞLANGIÇ noktasından geçtiğinde fırtınayı başlatırsın! Fırtınadan kaç, yoksa sağlık puanı kaybedersin! Fortnite video oyununda olduğu gibi ayakta kalan son oyuncu oyunu kazanır! • İçindekiler: oyun alanı, plastik standlarıyla birlikte 27 karakter kartı, 15 Fırtına kartı, 16 konum kartı, 16 Hazine Sandığı kartı, 8 Duvar kartı, 1 numaralı zar, 1 aksiyon zarı ve çıkartmaları, 110 Sağlık Puanı pulu ve oyun kılavuzu. • MONOPOLY FORTNITE KUTU OYUNU - Fortnite hayranları! Monopoly oyununun bu versiyonu, popüler Fortnite video oyunundan ilham alınarak tasarlandı! Bu kez önemli olan sahip olduklarınız değil, ne kadar süre hayatta kalabildiğinizdir! • FORTNITE HAYRANLARI İÇİN - 2 ila 7 oyuncuyla oynanan Monopoly Fortnite kutu oyununda konumları ele geçir, rakiplerinle savaş ve fırtınadan kaç. Ayakta kalan son oyuncu oyunu kazanır. • FORTNITE KONUMLARI VE SAĞLIK PUANLARI - Monopoly Fortnite kutu oyununda, arsalar yerine video oyununun iyi bilinen konumları yer alıyor. Oyuncular, oyunda kalabilmek için Monopoly parası yerine sağlık puanı pulları kazanmaya çalışıyor. • RAKİPLERİNLE SAVAŞ - 13 yaş ve üzerindeki Monopoly ve Fortnite hayranlarına yönelik bu eğlenceli kutu oyununda, rakiplerinle savaşmak için Hazine Sandığı nesnelerini ve aksiyon zarını kullan. • BİR TARZ SEÇ - Oyun, plastik standlarıyla birlikte 27 Fortnite kıyafeti içerir ve oyuncular en sevdikleri tarzla oynamayı seçebilir.

           
Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Monopoly Fortnite E6603

234.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş