Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Minions 4" Minyonlar Aksiyon Figürleri Oyuncak Serisi GMD90-GMD94

Marka: Minions
Ürün kodu: GMD94

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

116.90TL

Minions 4" Minyonlar Aksiyon Figürleri Oyuncak Serisi - Sticky Hand Minion Stuart GMD90-GMD94

     

Minyonlar: Gru'nun Yükselişi Aksiyon Figürleri, Yaklaşık 10 cm Oyuncak Film Karakteri, 4 Yaş ve Üzeri için Düğmeye Basıldığında Etkinleşen Hareketler ve Aksesuarlar
Minyonlar:  Gru'nun  Yükselişi'nde  dünyanın  en  hain  kötü  karakterinin  hikayeye  nasıl  başladığına  tanıklık  et!  Ana  karakter  figürleri  ve  düğmeye  basıldığında  etkinleşen  eğlenceli  aksiyon  hareketleriyle  filmin  heyecanına  sen  de  kapıl.  Tulumu,  maskesi  ve  inşaat  malzemelerine  sahip  Kevin,  gözleri  salladığı  mınçıkaları  takip  eden,  Kung  Fu  kıyafetleriyle  Stuart,  dönen  bir  çana  vuran  Bob,  zodyak  taşını  fırlatan  ve  uçmasını  izleyen  motorcu  Otto  ve  kutsal  taşı  tutma  alıştırması  yapmak  için  yapışkan  bir  el  fırlatan  Stuart  arasından  seçimini  yap.  Yaklaşık  10  cm  uzunluğundaki  Minyonların  elleri  her  aksesuarı  kavrayabilir.  Çoğunda  birbirleriyle  paylaşabilecekleri  çıkarılabilir  aksesuarlar  bulunur.  Filmden  sahneleri  canlandıran  bu  seri,  Minyonlarla  eğlenceyi  kesintisiz  yaşamanı  sağlar. 

Minyonlarla Eğlenceyi Yeniden Yaşa: Her biri filmden aksesuarlara sahip Kevin, Bob, klasik Stuart, Kung Fu Stuart ve Otto ile Gru'nun Yükselişi filmindeki kahkahaları ve aksiyonu canlandır.

Düğmeye basarak eğlenceyi yaşa, karakterlere hayat ver.

Figürler yaklaşık 10 cm uzunluğundadır ve çoğunda çıkarıldığında diğer Minyonların kullanabileceği aksesuarlar bulunur.

Bu Minyon aksiyon oyuncakları ile filmden sahneleri yeniden yaşa ve yeni sahneler yarat. Aksiyonu doruklarında yaşamak için tüm seriyi koleksiyonuna ekle!

Figürlerin tümü diğer serilerdeki figürler ile uyumludur.

4 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur

       

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Minions 4" Minyonlar Aksiyon Figürleri Oyuncak Serisi GMD90-GMD94

116.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş