Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Majorette Creatix Şantiye Oyun Seti 212050032

Marka: Majorette
Ürün kodu: 212050032

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

1,399.90TL

 

Majorete Creatix Şantiye Oyun Seti - 5 Metal Die-cast Volvo Araçlı 212050032

"Majorette Creatix İnşaat Şantiye Oyun Seti- büyümekte olan genç inşaatçılar için mükemmel bir hediye! Küçük çocuklar şantiyelerden etkilenir. CREATIX İnşaat oyuncak seti, vinç, tünel ve garaj ile 3 farklı seviyeye sahiptir ve küçük çocuğunuzun kendilerini eğlence dünyasına kaptırmasını sağlar ve 65 parçalık setin renkli tasarımına ve ayrıntılı özelliklerine bayılacaklar. Çocuğunuzun hayal gücünü çalıştırın! Döner pencereler, inşaat alanını gözlemlemek için bir bakış açısı sağlar. Çalışmaya hazırsanız, inşaat malzemelerini şantiye çevresinde taşımak için vinç kolu ve pençesi olan 360° dönen bir vinç bulacaksınız. Vincin ayrıca duvarları yıkmak için bir yıkım topu vardır. Ayrıca sette bir adet enkazı taşımak için moloz oluğu, uyarı işaretleri, koniler ve kendi oyuncak şantiyenizi oluşturmak için ihtiyacınız olan her şey....Dik rampa, metal volvo araçların ulaşmasını sağlar. Paletli ekskavatör, dozer ve damperli kamyonun yanı sıra servis aracı ve isteğe göre tak- çıkar römork da bulunuyor. Orijinal Volvo araç modellerinden oluşan heyecan verici bir koleksiyona sahip bu oyuncak seti, gelişmekte olan genç inşaatçılar için harika bir hediyedir! • Garajlı ve tünelli, üç seviyede 65 parçalık Volvo İnşaat oyuncak seti
• Set şunları içerir: Volvo paletli ekskavatör EC950E, Volvo dozer L350H, Volvo FMX damperli kamyon, Renault Master Volvo servis aracı ve ayrılabilir bir treyler
• 360° dönen vinç, vinç kolu ve kanca
• Moloz oluğu, araç rampası, döner pencereler, uyarı levhaları ve koniler dahil şantiye aksesuarları
• Set boyutları: 77 x 45 x 30 cm (U/G/Y) • Araç uzunluğu: 7,5 cm
• Malzeme: Metal /plastik
• Önerilen yaş: 5+

 

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Majorette Creatix Şantiye Oyun Seti 212050032

1,399.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş