Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Technic Uygulama Kumandalı Cat D11 Buldozer 42131

Marka: LEGO
Ürün kodu: LMT42131

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

13,999.90TL

Lego Technic Uygulama Kumandalı Cat D11 Buldozer 42131 
 

 

Bu LEGO Technic Uygulama Kumandalı Cat D11 Buldozer (42131) setiyle en büyük Cat dozerin aslına uygun bir versiyonunu yaparken inşaat dünyasının kahramanını kutlayın. Bu büyük set, yetişkinlerin ilgi alanlarına odaklanarak kendilerine ayırdıkları kaliteli zamanın keyfini çıkarmasını sağlar. Bu model, tıpkı gerçek Cat buldozer gibi modüler bölümler şeklinde yapılır. LEGO hayranları, Ekim 2021’de yeni çıkan, sıkılaştırılabilen ve gevşetilebilen büyük LEGO paleti çok sevecek. Modeli yapmak daha başlangıç! Bu modeldeki çok sayıda gerçekçi özellik ve fonksiyonla keşfedecek çok şey var. 
 

 

Buldozer modelinizi kontrol edin Bu ağır iş makinesini çalıştırmak ve keşfetmek için CONTROL+ uygulamasını kullanın. Uygulamayı kullanarak aracı sürün ve direksiyonu çevirin.

 

Uygulama, bıçağı kaldırırken, indirirken ve eğerken ya da riperi ve merdiveni kaldırırken ya da indirirken gerçekçi hareket sağlar. Mühendisliği keşfedin İnşa edilebilen LEGO

 

Technic modelleri, LEGO severlerin ulaşılabilir ve gerçekçi bir şekilde mühendislik kavramlarını keşfetmesine olanak tanıyan gerçekçi hareketler ve mekanizmalara sahiptir. 
 

 

Yetişkinlere yönelik bu devasa LEGO Technic™ Uygulama Kumandalı Cat D11 Buldozer 42131 model yapım setiyle, detaylarla dolu güçlü bir inşaat aracı yapın. 
 

 

Tatmin edici bir yapım deneyiminin keyfini çıkarın, sonra modelin çok sayıda özelliğini ve işlevini keşfedin. Buldozerin gerçekçi hareket etmesini sağlayan, Ekim 2021’de yeni çıkan LEGO paleti inceleyin. 
 

 

Buldozerinizi çalıştırmak için CONTROL+ uygulamasını kullanın. Buldozer modelini sürerek, bıçağı kaldırarak, indirerek ve eğerek ya da riperi ve merdiveni kaldırarak ya da indirirerek buldozeri canlandırın. 
 

 

Kendinize ya da Cat buldozerere ve başka havalı araçlara hayran olan birine en iyi hediyeyi mi arıyorsunuz? Bu etkileyici inşaat aracı, mükemmel bir hediye fikridir. 
 

 

Bu Cat modelinin yüksekliği 26 cm, uzunluğu 57 cm, genişliği 37 cm’dir. 
 

 

6 adet AA gereklidir (sete dahil değildir). Ayrıca 2 adet no. 15 motor, 2 adet büyük motor ve 1 adet hub içerir. 
 

 

Bu Cat modeli, Cat meraklılarının çok beğeneceği orijinal renkler ve grafiklerle gerçeğine çok benzeyen ince detaylarla doludur. 
 

 

LEGO Technic evreni, sürükleyici ve zor bir yapım projesi arayan LEGO hayranlarına yönelik, inşa edilebilen gelişmiş modeller sunar. 
 

 

Dayanıklı, birbiriyle uyumlu ve her seferinde güvenle birleştirilebilen LEGO Technic yapım parçaları, titiz sektör standartlarına uygundur ve 1958’den beri böyle olmuştur. 
 

 

LEGO Technic parçaları, katı global güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir. 
 

 

18 yaş ve üzeri için uygundur.
 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Technic Uygulama Kumandalı Cat D11 Buldozer 42131

13,999.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş