Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Technic Kurtarma Hoverkraftı 42120

Marka: LEGO
Ürün kodu: LMT42120

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

674.90TL

 

Lego Technic Kurtarma Hoverkraftı 42120

Heyecan verici araçları seven çocuklara mükemmel hediyeyi mi arıyorsunuz? Bu LEGO Technic Kurtarma Hoverkraftı oyuncağını beğenecekleri kesin. Orijinal detaylarla dolu bu araç, cesur görevleri canlandırmak için mükemmeldir. 8 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar, bu oyuncak aracın gizli tekerlekleri üzerinde giderken 'havada gidiyor' gibi görünmesine bayılacak. Dönen pervaneleri, uyarı ışığı, koltuklu kokpiti, kontrol paneli ve dümeniyle keşfedecek çok şey var. Çocuklar yeni bir göreve hazır olduğunda, hoverkraft oyuncağını hareketli kuyruk dümenleri ve kanatçıklar dahil gerçekçi detaylarla dolu bir Çift Motorlu Uçağa dönüştürebilir. Genç beyinlerin ilgisini çekecek yapım oyuncakları LEGO Technic evreni, daha ileri düzey bir yapım zorluğuna hazır genç LEGO hayranları için özel tasarlanmış heyecan verici oyuncak araçlar içerir. Bu modeller, gerçekçi fonksiyonları ve tasarımlarıyla araçların nasıl çalıştığını merak eden çocuklar için idealdir. Bu muhteşem oyuncak hoverkraft ile oyuncak kurtarma araçlarını seven çocuklara özel bir ödül verin. Orijinal detaylarla dolu, rol oyunu maceraları için mükemmel bir oyuncaktır. Tıpkı gerçek bir hava yastıklı araçta olduğu gibi ‘havada durma’ efekti, dönen pervaneler, kokpit ve dönen uyarı ışığı gibi bütün havalı özelliklerine göz atın. 2’si 1 arada tasarım, küçük kahramanlar için daha fazla rol oyunu eğlencesi anlamına gelir. Hoverkraftı, dönen kuyruk dümenleri ve kanatçıkları olan bir Çift Motorlu Uçağa dönüştürebilirsiniz. LEGO Technic Kurtarma Hoverkraftı, kurtarma oyuncak araçlarını seven 8 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir doğum günü, yılbaşı ya da sıradan gün hediyesidir. Bu oyuncak hoverkraft modelinin yüksekliği 12 cm, uzunluğu 24 cm, genişliği 13 cm’dir. LEGO Technic evreni, bir sonraki yapım aşamasına hazır genç LEGO hayranlarına yönelik gelişmiş yapım oyuncakları sunar. Parça Sayısı: 457

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Technic Kurtarma Hoverkraftı 42120

674.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş