Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Technic 4x4 Mercedes-Benz Zetros Kamyon 42129

Marka: LEGO
Ürün kodu: LMT42129

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

7,899.90TL

Lego Technic 4x4 Mercedes-Benz Zetros Kamyon 42129

    
Aşırı zor koşullar için tasarlanmış 4x4 Mercedes-Benz Zetros Kamyon, en zor arazilerin hakkından gelecek güce sahiptir. Şimdi bu güçlü makinenin size ait LEGO Technic versiyonunu yapabilirsiniz. Zor bir yapım deneyiminin keyfini çıkardıktan sonra kamyonun direksiyonunu çevirmek ve diferansiyel kilidini çalıştırmak için CONTROL uygulamasını kullanın. Bir deneme parkuru oluşturmak için engeller kurun ve bayrakları kullanın. Bu güçlü kamyonu durdurabilecek bir şey var mı?

İnşaat oyuncakları hayranları, Mercedes-Benz Zetros Kamyonun model versiyonunu yapmaya bayılacak. LEGO Technic CONTROL uygulamasını kullanarak bütün muhteşem fonksiyonlarına göz atın.

Bu LEGO Technic Uygulama Kumandalı 4x4 Mercedes-Benz Zetros Kamyon (42129) modeli, 4 lastikte de çalışan süspansiyon, detaylı vites kutusu ve diferansiyel kilidi gibi orijinal detaylarla doludur.

Gerçekçi tasarım özellikleri arasında yarış temalı çıkartmalar ve 2 yangın söndürücü bulunur. Bayrakları kullanarak bir engelli parkur oluşturun ve farklı arazilerde kamyonun becerilerini test edin.

Bu set, yetişkinler ile 12 yaş ve üzeri çocukların birlikte oynaması için harikadır. Ayrıca zor bir yapım deneyimi arayan genç LEGO model severler için de muhteşem bir oyuncaktır.

Oyuncak kamyon modelinin yüksekliği 21 cm, uzunluğu 48 cm, genişliği 19 cm’dir.

6 adet AA pil gerekir (dahil değildir). Gerektiğinde pil kutusu kolayca ayrılarak piller değiştirilebilir.

Bu uygulama kumandalı LEGO Technic kamyonu, setin içindeki 1 adet Bluetooth kontrollü akıllı hub, 3 adet büyük motor ve 1 adet orta motorla çalışır.

LEGO Technic yapım oyuncakları, bir sonraki yapım aşamasına hazır LEGO hayranlarına daha iler düzey bir deneyim sunar.

Dayanıklı, birbiriyle uyumlu ve her seferinde güvenle birleştirilebilen LEGO Technic yapım parçaları, titiz sektör standartlarına uygundur ve 1958’den beri böyle olmuştur.

LEGO Technic parçaları, katı global güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

  

Parça Sayısı: 2110

12 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.

      

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Technic 4x4 Mercedes-Benz Zetros Kamyon 42129

7,899.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş