Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Technic Land Rover 42110

Marka: LEGO
Ürün kodu: LMT42110

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

2,999.90TL

Lego Technic Land Rover Defender 42110

    
Mükemmel 2019 Land Rover Defender’ı keşfedin!

    
Eviniz ya da ofisiniz için muhteşem bir sergi parçası olan bu etkileyici LEGO Technic Land Rover Defender modeliyle dünyanın lider şehir ve arazi araçları üreticilerinden birinin yenilikçi mühendisliğini ve tasarımını keşfedin. Land Rover ile iş birliği içinde geliştirilen bu detaylı model, aracın ince işçilikli yüzeylerini aslına uygun bir şekilde yansıtıyor ve 3 diferansiyelli Dört Çeker Sürüş, her iki aksta bağımsız süspansiyon ve çalışan vinç gibi çok sayıda gerçekçi fonksiyonu bulunuyor. Kapıları açtığınızda çalışan direksiyonu, detaylı ön paneli ve yüksek ve düşük vites oranları için 2 kolu ve vites değiştirmek için selektörü olan yeni Ekim 2019 ürünü şanzıman sistemini keşfedeceksiniz – şimdiye kadarki en gelişmiş LEGO Technic vites kutusu! Ayrıca arka koltukları öne katlayarak 4 hızlı sıralı şanzımanı görebilir, kaputu kaldırdığınızda pistonları hareketli 6 silindirli motoru görebilir ve arkaya monte yedek lastiği çevirerek arka bagaj kapağını açabilirsiniz. Portbagajlı çıkarılabilir tavan rayları, kasa, merdiven, patinaj önleyici paspaslar, ayrıca yol tutucu lastikli orijinal tasarımlı jantlar bu muhteşem modele son dokunuşları katıyor.

    
Parça Sayısı: 2573

      

 

Çocuğunuz için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat ve indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00' e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Technic Land Rover 42110

2,999.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş