Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Super Mario Lakitu Gökyüzü Dünyası Ek Macera Seti 71389

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSM71389

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

589.90TL

Lego Super Mario Lakitu Gökyüzü Dünyası Ek Macera Seti 71389

  

LEGO Super Mario Başlangıç Setine ekleyebileceğin bu Ek Macera Seti ile Lakitu’ya karşı savaş. Lakitu’yu döndürerek bulutundan düşürmek için bulut kaydırıcıları ileri geri mümkün olduğunca hızlı hareket ettir ama Bullet Bill’e dikkat et! Fuzzy’yi yen ve ekstra süre kazanmak için Zaman Bloğuna atla. Ayrıca LEGO Luigi veya LEGO Mario figürü olan bir arkadaşınla aynı takımda olabilir ya da ona karşı yarışabilirsin.

Bu Lakitu Gökyüzü Dünyası Ek Macera Setiyle (71389) çocukların parçalarla yaptıkları LEGO Super Mario evrenine dönen bulutlu, dijital altın kazanmalı bir engel ekleyin.

Lakitu, Bullet Bill ve Fuzzy olmak üzere 3 ünlü Super Mario düşman karakterinin LEGO oyuncak figürleri, ayrıca seviyeyi tamamlamak için oyunculara ekstra zaman sunan bir Zaman Bloğu bulunur.

Oyuncuların LEGO Mario ve/veya LEGO Luigi’yi (figürler dahil değildir) bulut kaydırıcıların üzerinde ileri geri kaydırmasıyla dönen bir bulut platformuna sahiptir.

Bu 484 parçalı oyun seti, oyun için gerekli olan bir ile LEGO Super Mario Başlangıç Setine (71360 veya 71387) sahip 7 yaş ve üzeri çocuklar için süper bir doğum günü veya yılbaşı hediyesidir.

Tek başına oynamak için harikadır ya da takım çalışmasının bonus altın kazandırdığı 2 oyunculu sosyal eğlence için Bluetooth ile bir arkadaşın LEGO Mario veya LEGO Luigi figürüne bağlanabilir (ekstra figürler dahil değildir).

Bu modülün temel kurulumda yüksekliği 15 cm, genişliği 35 cm, derinliği 27 cm’dir ve yeniden yapılarak diğer LEGO Super Mario setleriyle çeşitli şekillerde birleştirilebilir.

Ücretsiz LEGO Super Mario uygulaması; yapım talimatları, çocukların fikirlerini paylaşabileceği güvenli bir platform ve daha fazlasını sunar. Uyumlu Android ve iOS cihazların bir listesini LEGO.com/devicecheck adresinde bulabilirsiniz.

Koleksiyonluk LEGO Super Mario oyuncakları, ailece sevilen bir karakteri gerçek dünyaya taşır ve hayranlarına kendi benzersiz seviyelerini genişletmek, yeniden yapmak ve oluşturmak için sınırsız, eğlenceli ve yaratıcı olasılıklar sunar.

LEGO yapım parçaları, 1958’den beri tutarlı, birbiriyle uyumlu olması ve her seferinde kolay ve güçlü bir şekilde takılması için titiz sektör standartlarına uygun üretilmektedir.

LEGO yapım parçaları, katı global güvenlik standartlarına uygun olduğundan emin olmak için maksimum derecede test edilir.

Parça Sayısı: 484

7 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.


Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Super Mario Lakitu Gökyüzü Dünyası Ek Macera Seti 71389

589.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş