Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Super Mario Bowser’ın Zeplini Ek Macera Seti 71391

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSM71391

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

1,624.90TL

 

Lego Super Mario Bowser’ın Zeplini Ek Macera Seti 71391

     

Bowser’ın Zeplini’ni yapıp sergile ve LEGO Super Mario Başlangıç Seti ile heyecan verici yeni bir seviye oluştur.

90 saniyelik seviyeye başlamak için Top Başlangıç Borusu’nu kullan. Kamek, bir Goomba ve bir Rocky Wrench’e karşı savaş, sonra zeplinin kendisine karşı savaş ama Bowser’ın Mekanik Eline dikkat et! Kamek’in planlarını boz ve havadaki bu tehlikeyi durdur!

Çocuklar bu Ek Macera Seti ile Bowser’ın ünlü Zeplini’ni yapıp sergileyebilir ve LEGO Super Mario evrenlerini geliştirebilir. Gemi ‘uçuş modu’na ayarlanabilir ya da açılarak ‘parkur modu’na getirilebilir. Oyuncuların, Bowser’ın Mekanik Eli ve gizlendiği yerden Rocky Wrench’i çıkarmak için POW Bloğu gibi engelleri aşması gereklidir. Ünlü düşmanlar Bu sette Kamek, Rocky Wrench ve Goomba figürleri, ayrıca bir 90 saniyelik bir seviye başlatan Top Başlangıç Borusu bulunur. Çocuklar tek başlarına oynayabilir, LEGO Mario veya LEGO Luigi figürüne sahip bir arkadaşlarıyla takım oluşturabilir ya da ona karşı yarışabilir. Yapım Talimatları, yaratıcı fikirler ve daha fazlasını içeren ücretsiz LEGO Super Mario uygulamasına da göz atın.

   

Sınırsız eğlence Koleksiyonluk LEGO Super Mario oyuncak setleri, ailece sevilen Super Mario karakterlerini gerçek dünyaya taşır ve trend belirleyen çocuklar için mükemmel bir hediyedir.

Çocuklar bu havalı Ek Macera Setiyle, Bowser’ın Zeplini’nin yapım parçalarıyla harika bir modelini yapıp sergileyebilir, LEGO Super Mario evreninde başka benzersiz bir seviye oluşturabilir.

Kamek, Rocky Wrench ve Goomba olmak üzere 3 Super Mario karakterinin LEGO figürleri, ayrıca bir POW Bloğu ve seviyeye başlamak ve dijital altın toplama potansiyelini arttırmak için bir Top Başlangıç Borusu bulunur.

Zeplin açılarak detaylı iç kısmı görülebilir, oyuncular için Kamek’in süpürgesiyle Bowser’ın Mekanik Elini düşürmek ve tahtayla direği devirmek gibi çok sayıda engel bulunur.

Tek başına oynamak için harikadır ya da takım çalışmasının bonus altın kazandırdığı 2 oyunculu sosyal eğlence için Bluetooth ile bir arkadaşın LEGO Mario veya LEGO Luigi figürüne bağlanabilir.

Zeplinin sergileme modunda yüksekliği 30 cm, uzunluğu 35 cm, genişliği 19 cm’dir, açılabilir ve diğer LEGO Super Mario setleriyle çeşitli şekillerde birleştirilebilir.

Ücretsiz LEGO Super Mario uygulaması; yapım talimatları, esin kaynağı, çocukların fikirlerini paylaşabileceği güvenli bir forum ve daha fazlasını sunar. Uyumlu Android ve iOS cihazların bir listesini LEGO.com/devicecheck adresinde bulabilirsiniz.

Koleksiyonluk LEGO Super Mario oyuncak yapım setleri, Super Mario karakterlerini gerçek dünyaya taşır ve ekleme, yeniden yapma ve interaktif oyunlar yoluyla sınırsız, eğenceli, yaratıcı engeller sunar.

   

Parça Sayısı: 1152

8 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.


Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Super Mario Bowser’ın Zeplini Ek Macera Seti 71391

1,624.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş