Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Super Mario Boss Sumo Bro Devrilen Kule Ek Macera Seti 71388

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSM71388

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

399.90TL

Lego Super Mario Boss Sumo Bro Devrilen Kule Ek Macera Seti 71388
 

 

Bu havalı Ek Macera Setiyle LEGO Super Mario Başlangıç Setine bir Boss Sumo Bro savaşı ekle!
 

 

Crowber’ı yen, sonra kulenin tabanındaki kollara basarak Boss Sumo Bro’yu salla ve devir. Göğsüne vuran düşmanın yenildiğinde daha fazla altın kazanmak için kulenin Süper

 

Yıldız Bloğuna atla. Tek başına oyna ya da ekstra ödüller kazanmak için bir arkadaşınla ve onun LEGO Luigi veya LEGO Mario figürüyle birlikte oyna.
 

 

Bu Boss Sumo Bro Devrilen Kule Ek Macera Seti ile çocukların LEGO Super Mario evrenine eğlenceli bir engel daha eklemelerini sağlayın. LEGO Mario ve/veya LEGO Luigi tabandaki kollara bastığında sallanan bir kule içerir. Çeşitli yüksekliklerde yapılabilir ve Boss Sumo Bro devrildiğinde bir Süper Yıldız Bloğu ortaya çıkar. Bu set ayrıca bir Crowber figürü içerir. 
 

 

Takım çalışması kazandırır Çocuklar tek başlarına ya da LEGO Mario veya LEGO Luigi figürüne sahip bir arkadaşlarıyla birlikte oynayarak takım çalışması yaptıkları için bonus dijital altın kazanabilir. 
 

 

Yapım talimatları, yaratıcı fikirler ve daha fazlası için ücretsiz LEGO Super Mario uygulamasına göz atın. Gerçek dünyada Super Mario eğlencesi Koleksiyonluk LEGO Super Mario oyun setleri, ailece sevilen Super Mario karakterlerini gerçek dünyaya taşır ve trend belirleyen çocuklar için eğlenceli bir hediyedir. Maceraya Başlangıç Setleri ve Ek Macera

 

Setleri, ayrıca Güçlendirme Paketleri, hayranların kendi benzersiz seviyelerini kişiselleştirmesine olanak tanır.
 

 

Çocuklar bu Boss Sumo Bro Devrilen Kule Ek Macera Seti ile LEGO Super Mario evrenlerine aksiyon dolu bir dijital altın toplama engeli daha ekleyebilir.
 

 

Göğsünü yumruklayan kollarıyla Boss Sumo Bro ve bir Crowber olmak üzere 2 ünlü düşman karakterin LEGO Super Mario oyuncak figürleri dahildir.
 

 

LEGO Mario ve/veya LEGO Luigi tabanındaki kollara bastığında sallanan, parçalarla yapılan bir kule içerir. 
 

 

Boss Sumo Bro devrildiğinde bir Süper Yıldız Bloğu ortaya çıkar.
 

 

Tek başına oynamak için harikadır ya da takım çalışmasının bonus altın kazandırdığı 2 oyunculu sosyal eğlence için Bluetooth ile bir arkadaşın LEGO Mario veya LEGO Luigi figürüne bağlanabilir.
 

 

Bu modülün temel kurulumda yüksekliği 23 cm, genişliği 20 cm, derinliği 13 cm’dir ve yeniden yapılarak diğer LEGO Super Mario setleriyle çok farklı şekillerde birleştirilebilir.
 

 

Ücretsiz LEGO Super Mario uygulamasında yapım talimatları, yapmanın ve oynamanın farklı yolları için fikirler ve daha fazlası bulunur. Uyumlu Android ve iOS cihazların bir listesini LEGO.com/devicecheck adresinde bulabilirsiniz.
Parça Sayısı: 231
6 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Super Mario Boss Sumo Bro Devrilen Kule Ek Macera Seti 71388

399.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş