Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Star Wars The Bad Batch Saldırı Gemisi 75314

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSW75314

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

1,499.90TL

 

Lego Star Wars The Bad Batch Saldırı Gemisi 75314

 

Saldırı Gemisinde cesur görevlere çıkan elit klon Bad Batch’e katıl!

Gemide Tech, Echo, Hunter, Wrecker ve Crosshair, ayrıca bir Gonk Droidi var. Silahları kabine sakla ve uzaya fırlat. Uçuş modu için kanatları aç ve yaylı atıcıları ateşle. Pürüzsüz bir iniş yap ve speederlar ile bölgeyi keşfet. Aman dikkatli ol, Crosshair sana düşman olabilir!

Çocuklar, Star Wars: The Bad Batch’ten The Bad Batch Saldırı Gemisi’nin LEGO parçalarından yapılmış bu versiyonuyla Klon Birliği 99 görevlerini oynamaya bayılacak. İniş ve uçuş modları için yukarı aşağı hareket eden büyük kanatlara, 2 yaylı atıcıya, açılan iki LEGO minifigürlük bir kokpite ve 2 LEGO minifigürü ve silah deposu için yeri olan bir arka kabine sahiptir. İçeriye erişip kolayca oynamak için ortadaki sırt kanatçığını çekin. Heyecan verici aksiyon Bu sette, yaratıcı oyunları teşvik etmek için Bad Batch klonları Tech, Echo, Hunter, Wrecker ve Crosshair’in Ağustos 2021’de yeni çıkan LEGO minifigürleri, ayrıca bir Gonk Droid LEGO figürü, havalı silahlar ve parçalarla yapılan 2 speeder bulunur. Yapım sürecini kolaylaştırmak için adım adım talimatlar dahildir.

Çocuklar bu detaylı, LEGO parçalarıyla yapılan Saldırı Gemisi ile Bad Batch klonları rolünü oynayabilir, Star Wars: The Bad Batch’ten sahneleri yeniden yaşayabilir ve kendi benzersiz hikayelerini icat edebilir.

Kabinde 2 minifigür ve silah deposu için yer bulunur. Bu set ayrıca oyun olasılıklarını arttıran 2 mermi atıcılı bir speeder ve blaster klipsli başka bir speeder içerir.

Tek başına ya da arkadaşlarla her gün eğlenceli oyunlar oynamak için mükemmel olan bu yapım oyuncağı, 9 yaş ve üzeri yaratıcı çocuklar için en iyi doğum günü, yılbaşı hediyesi ya da özel ödülüdür.

Bad Batch Saldırı Gemisi’nin kanatları açıkken yüksekliği 20 cm, uzunluğu 25 cm, genişliği 13 cm’dir ve oyun maceraları arasında sergilendiğinde harika görünür.

969 parçayla yapılan bu oyun setini LEGO ile yeni tanışan bir Star Wars hayranına almayı mu düşünüyorsunuz? Merak etmeyin. Herkesin öz güvenle yapabilmesi için kolay anlaşılır talimatlar içerir.

Parça Sayısı: 969

9 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi Bonus, World, Maximum, Axess, Combo Kredi Kartlarına Vade Farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Star Wars The Bad Batch Saldırı Gemisi 75314

1,499.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş