Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Star Wars Razor Crest Mikro Savaşçı 75321

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSW75321

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

249.90TL

Lego Star Wars Razor Crest Mikro Savaşçı 75321 Razor Crest Microfighter ile küçük çocukları LEGO Star Wars ile tanıştırın. Ünlü Star Wars: The Mandalorian silahlı gemisinin bu mikro boyutlu LEGO versiyonu, Ocak 2022’de yeni çıkan 2 mermi atıcıya sahiptir ve aksiyonun hemen başlaması için çabucak yapılır. Bu sette ayrıca yaratıcı oyunlara ilham vermesi için Star Wars: The Mandalorian 2. sezon kostümüyle, inşa edilebilen jet çantası ve blaster tabancasıyla bir Mandalorian LEGO mini figürü bulunur. 6 yaş ve üzeri için havalı bir hediye Bu muhteşem yapım oyuncağını LEGO ile yeni tanışan birine hediye almayı mı düşünüyorsunuz? Merak etmeyin, kolay anlaşılır talimatlar dahildir. Bu yapım oyuncağı ayrıca ekstra oyun olasılıkları için diğer Mikro Savaşçı setleriyle mükemmel uyum sağlar. Galaksi dolusu eğlence LEGO Group, 1999’dan beri Star Wars evreninden simgeleşmiş starshipler, araçlar, mekanlar ve karakterleri canlandırmaktadır. LEGO Star Wars, her yaştan insanı hayran bırakacak çok çeşitli, birinci kalite, inşa edilebilen modellerle en başarılı tema haline gelmiştir. Razor Crest Mikro Savaşçı’yı yapın ve heyecan verici ödül avcılığı maceralarında Mandalorian’a katılın! Kokpite atlayın ve galaktik görevinize çıkın. Mermi atıcıları Imperial Remnant güçlerine ateşleyin. Mandalorian’ın jet çantasıyla diğer gezegenleri keşfedin ve blaster tabancasıyla düşmanlara karşı savaşın. Neler keşfedeceksiniz kim bilir! • Hızlıca yapılan LEGO Star Wars Mikro Savaşçısı; Küçük çocuklar, 2 mermi atıcılı Razor Crest ile kendi Star Wars: The Mandalorian görevlerine çıkabilir. • Mandalorian LEGO mini figürü dahil; Mandalorian LEGO mini figürü, Star Wars: The Mandalorian 2. sezon kostüm baskısına ve yaratıcı oyunlara ilham vermesi için bir blaster tabancası ile jet çantaya sahiptir. • Mikro Savaşçı kombinasyonları; Bu inşa edilebilen oyuncak yapım seti, daha da fazla aksiyonlu oyun seçeneğini ortaya çıkarmak için diğer LEGO Star Wars Mikro Savaşçı setleriyle birleştirilebilir. • 6 yaş ve üzeri için hediye fikri; Bu 98 parçalı yapım oyuncağını, trend belirleyen çocuklara doğum günü, yılbaşı hediyesi veya sürpriz bir ödül olarak verin. • Taşınabilen oyun; Mikro Savaşçı’nın yüksekliği 3 cm, uzunluğu 9 cm, genişliği 8 cm’dir. Seyahatlerde oyuna hazır olması için bir çocuğun sırt çantasına atın. • Adım adım yapım talimatları; Açık, resimli talimatlar sayesinde LEGO ile yeni tanışanlar bile bu Star Wars: The Mandalorian silahlı gemisini bağımsız bir şekilde ve öz güvenle yapabilir. • Her yaşa göre LEGO Star Wars setleri; LEGO Star Wars setleri, yaratıcı çocukların ve yetişkin hayranların Star Wars destanından sahneleri canlandırmasına, kendi maceralarını oluşturmasına ve yapım oyuncaklarını sergilemesine olanak tanır. Kutu Ölçüsü: 14,1 x 4,6 x 12,2 cm. Parça Sayısı: 98 6 yaş ve üzeri için uygundur.

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Star Wars Razor Crest Mikro Savaşçı 75321

249.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş