Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego İmparatorluk Arama Droidi 75306

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSW75306

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

1,299.90TL

 Lego Star Wars İmparatorluk Arama Droidi 75306

     

İmparatorluk Arama Droidini (75306) yaparken buzlu gezegen Hoth’taki efsanevi Star Wars: İmparatorluk Yeniden Saldırıyor aksiyonunu hatırlayın. Droidin bacakları ayarlanabilir ve parçalarla yapılan karlı bir sahne üzerinde ‘havada durması’ için şeffaf, parçalarla yapılan bir aparata sahiptir. Göz alıcı bir sergi modeli Bu koleksiyonluk sergi parçası, bilgi levhasıyla bir ofis masasında ya da evde bir rafta çok etkileyici görünür. Harika bir hediye Yetişkinlere yönelik birinci sınıf bir LEGO® Star Wars™ setleri koleksiyonuna ait bu karmaşık yapım seti, her belirgin detayı LEGO stilinde canlandırırken sürükleyici ve eğlenceli bir yapım deneyimi sunar. Kendiniz için şahane bir ödül, hayatınızdaki Star Wars hayranı veya deneyimli LEGO sever için eğlenceli bir hediyedir.

        

• Bu detaylı İmparatorluk Arama Droidi (75306) yap-sergile modeliyle donmuş Hoth gezegenine gidin ve klasik Star Wars: İmparatorluk Yeniden Saldırıyor sahnelerinin anılarını canlandırın.

• Parçalarla yapılan droid LEGO® figürünün bacakları hareket edebilir ve yine parçalarla yapılan karlı sahnenin üzerinde ‘havada durması’ için şeffaf bir aparatla birlikte gelir. Sette ayrıca bir bilgi levhası bulunur.

• Bu birinci sınıf set, yetişkinlere yönelik koleksiyonluk LEGO® Star Wars™ yap-sergile modelleri serisinin bir parçasıdır. • Karmaşık, tatmin edici bir yapım deneyimi sunan 683 parçalı bu set, tüm Star Wars™ uzmanları veya deneyimli LEGO® severler için muhteşem bir doğum günü, yılbaşı hediyesi veya sürpriz hediyedir.

• Yüksekliği 27 cm, genişliği 24 cm, derinliği 11 cm olan parçalarla yapılan bu model sergilendiğinde fazla yer kaplamaz ama mutlaka insanların dikkatini çekecektir.

• Bu seti LEGO® ile yeni tanışan bir Star Wars™ koleksiyoncusu için mı alıyorsunuz? Merak etmeyin. Herkesin öz güvenle yapabilmesi için adım adım talimatlar içerir.

• Koleksiyonluk LEGO® Star Wars™ setleri, boş zamanlarında dinlenmek ve eğlenmek için rahatlatıcı, yaratıcı projelerden hoşlanan yetişkinler için tasarlanmıştır.

• LEGO® parçaları, her seferinde basit ve güçlü bir bağlantı sağlamak için katı sektör standartlarına uygun üretilmektedir.

• Tüm LEGO® yapım parçaları, katı global güvenlik standartlarına uygun olduğundan emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

        

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

 

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego İmparatorluk Arama Droidi 75306

1,299.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş