Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Speed Champions Lamborghini Countach 76908

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSR76908

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

749.90TL

Lego Speed Champions Lamborghini Kontağı 76908 
 

 

LEGO® Speed Champions Lamborghini Countach (76908) yapım setiyle çocuklar ve otomobil tutkunları, şimdi dünyanın en ünlü spor arabalarından birini keşfetme şansına sahip.

 

Her açıdan büyüleyici olan bu detaylı model, ilgi çekici bir yapım deneyimi sunar, sergilemek için mükemmeldir ve efsanevi yarış aksiyonu için muhteşemdir. 
 

 

Dijital yapım talimatları Bu koleksiyonluk oyuncak araba, basılı bir yapım rehberine ve dijital yapım talimatlarına sahiptir. Akıllı telefonlar ve tabletler için ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasında bulunan interaktif dijital yapım rehberi, bu modeli yaparken her açıdan görmenize olanak tanıyan inanılmaz yakınlaştırma ve döndürme araçları içerir.

 

Simgeleşmiş mühendislik ve tasarımı kutlayın LEGO Speed Champions yapım setleri, dünyanın lider ve en tanınmış arabalarının inşa edilebilen sunar. Çocuklar ve her yaştan otomobil tutkunları için tasarlanmış, aslına uygun detaylı bu modeller, ayrıca Speed Champions serisinden diğer oyuncak araçlara karşı heyecan verici yarış aksiyonu için de harikadır. 
 

 

1970’lerden ünlü Lamborghini Countach’ın LEGO® versiyonu – Yenilikçi yüksek performanslı arabalara meraklı çocuklar ve yetişkinler için aslına uygun bir model Kutuda ne var?
 

 

Bu oyuncak araba yapım setinde, beyaz bir Lamborghini Countach yapmanız için gereken her şeyle birlikte kaskı, peruğu ve İngiliz anahtarı olan bir Lamborghini amblemli sürücü var Koleksiyon yapın, oynayın ve sergileyin – Kendi Lamborghini Countach’ınızı yapın, arkadaşlarınıza hava atın ve Speed Champions serisinden diğer araçlara karşı yarış aksiyonunun keyfini çıkarın Her duruma uygun bir hediye
 

 

Bu 262 parçalı LEGO® Speed Champions Lamborghini Countach (76908) oyun seti, 8 yaş ve üzeri çocuklara ve yarış arabası meraklılarına doğum gününde ya da başka herhangi bir zaman hediye olarak verilebilir Simgeleşmiş detaylar
 

 

Bu Lamborghini Countach modeli, 2 koltuklu açık bir kokpite ve bir sürü gerçekçi detaya sahiptir, yüksekliği 4 cm, uzunluğu 15 cm, genişliği 7 cm’dir Pil gerektirmez
 

 

Bu havalı Lamborghini Countach oyuncağı çocukların hayal gücüyle çalışır, böylece yarış aksiyonu hiç bitmez! İnteraktif dijital yapım rehberi
 

 

Akıllı telefonlar ve tabletler için LEGO® Yapım Talimatları uygulamasıyla bu modeli yaparken yakınlaştırabilir, döndürebilir ve görüntüleyebilirsiniz Simgeleşmiş tasarımı keşfedin
 

 

LEGO® Speed Champions setleri, oynamak ve sergilemek için koleksiyonluk modellerle çocuklara ve araba meraklılarına dünyanın en tanınmış araçlarından bazılarını keşfetme şansı verir Kaliteye verilen önem
 

 

LEGO® yapım parçaları tutarlı, uyumlu ve yapımı eğlenceli olmaları için katı sektör standartlarına uygun üretilmektedir Güvenlik için test edildi
 

 

Tüm LEGO® yapım oyuncakları, katı güvenlik standartlarını karşıladıklarından emin olmak için dikkatli testlerden geçirilir 
 

 

8 Yaş ve Üzeri için uygundur. 
Parça Sayısı: 262

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Speed Champions Lamborghini Countach 76908

749.90TL

Customer Reviews

Based on 1 review
0%
(0)
0%
(0)
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
E
Elzat Reyim
eksik parcali urun

Aldığım ürün eksik parçalıymiş , Lego resmi sitesinden eksik olan parçayı talep ettim ancak 3. Hastası oluyor hala cevap yok.

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş