Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Speed Champions Chevrolet Corvette C8.R Yarış Arabası ve 1968 Chevrolet Corvette 76903

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSR76903

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00 - Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

634.90TL

Lego Speed Champions Chevrolet Corvette C8.R Yarış Arabası ve 1968 Chevrolet Corvette 76903

     

Lego Speed Champions Chevrolet Corvette C8.R Yarış Arabası ve 1968 Chevrolet Corvette seti, yüksek performanslı otomobil hayranları için mükemmel bir hediyedir. Çocuklar ve otomobil tutkunları, farklı dönemlerden 2 çığır açan Corvette arabayı keşfedebilir ve koleksiyonlarına katabilir. Gerçekçi detaylarla dolu bu efsanevi arabaları yapmak eğlenceli, sergilemek harika, yarıştırmak muhteşemdir! Tıpkı gerçeği gibi Bu Speed Champions oyun setindeki araçlar, geniş şasileri sayesinde 2 koltuklu bir kokpite ve daha da fazla orijinal detaya sahiptir. Giyinmiş ve başlamaya hazır 2 Chevrolet sürücüsü minifigürüyle, efsanevi yarış pisti aksiyonu için sahne hazır. En iyi yarış arabası setleri! LEGO Speed Champions setleri, dünyanın en yenilikçi ve en tanınmış otomobillerinin aslına uygun modellerini sunar. Sergilemek için mükemmel olan bu koleksiyonluk modeller, ayrıca Speed Champions serisinden diğer araçlara karşı heyecan verici yarışlar yapmak için de harikadır.

    

Bu LEGO Speed Champions Chevrolet Corvette C8.R Yarış Arabası ve 1968 Chevrolet Corvette oyun seti, çocuklar ve yüksek performanslı araba ve yarış pisti meraklıları için mükemmeldir.

     

Kutuda ne var? 2020 Chevrolet Corvette C8.R Yarış Arabası ve 1968 Chevrolet Corvette’in havalı bir modelini yapmanız için gereken her şey, ayrıca yarış tulumlu, kasklı ve ingiliz anahtarlı 2 sürücü minifigürü.

     

Çocuklar ve araba tutkunları, modelleri yaparken 2 gerçek Corvette’in yapılışını keşfedebilir, sonra da sergileyebilir ya da efsanevi Speed Champions yarışları düzenleyebilir.

     

Bu 512 parçalı LEGO Speed Champions oyun seti, 8 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar ile yüksek performanslı otomobil tutkunları için harika bir yılbaşı, doğum günü ya da özel gün hediyesidir.

 

İki koleksiyonluk oyuncak yarış arabası da evde oynamak ya da yanında taşımak için idealdir. Corvette C8.R’nin yüksekliği 4 cm, uzunluğu 16 cm, genişliği 7 cm’dir.

 

Bu oyun seti için pil gerekmez. Çocukların hayal gücüyle çalışır, bu yüzden pit stop yapmaya gerek yoktur!

 

İki model için de kolay anlaşılır, adım adım yapım talimatları içerir, böylece çocuklar ve yetişkinler bu muhteşem yapım deneyimini boş zamanlarında istedikleri gibi yaşayabilir.

 

LEGO Speed Champions setleri, yarış oyunları ve sergilemek için harika olan gerçekçi modellerle çocuklara ve araba hayranlarına dünyanın en heyecan verici otomobillerini keşfetme şansı verir.

     

Parça Sayısı: 512

8 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur

      

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Speed Champions Chevrolet Corvette C8.R Yarış Arabası ve 1968 Chevrolet Corvette 76903

634.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş