Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi Ren Şövalyeleri Nakliye Gemisi 75284

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSW75284

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

999.90TL

Lego Star Wars Ren Şövalyeleri Nakliye Gemisi 75284
       

Lego Hayranları, bu Ren Şövalyeleri Nakliye Gemisi 75284 LEGO yapım setiyle Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi’nden destansı aksiyon sahnelerini yeniden yaşayabilir. Bu Star Wars™ kötülerinin aracının altındaki gizli ‘kayaklar’ havada duruyor izlenimi verir ve Ren Şövalyeleri için 2 açılan kokpiti, ele geçirilen LEGO minifigürü için bir bölmesi ve yaratıcı oyunlara ilham vermek için 2 yaylı atıcısı bulunur.

Ren Şövalyeleri, Rey'e Karşı
Tek başına ya da grup olarak oynamak için harika olan bu uzay aracı yapım seti, rol oyunları için 3 LEGO Star Wars minifigürü içerir: Rey ve 2 Ren Şövalyesi. Daha da yaratıcı eğlence için diğer LEGO Star Wars yapım setleriyle birleştirilebilir ve oyun görevleri arasında odanızda göz alıcı bir sergi modeli olur.

Harika hediyeler!
LEGO Group, 1999'dan beri efsanevi Star Wars evreninden simgeleşmiş starship'leri, araçları, mekanları ve karakterleri canlandırıyor. LEGO Star Wars bugün hem çocuklara hem yetişkinlere hitap eden popüler doğum günü, yılbaşı ve sürpriz hediyeleriyle LEGO’nun en başarılı temasıdır.

      

-Çocuklara yönelik bu muhteşem Ren Şövalyeleri Nakliye Gemisi (75284) LEGO® yapım oyuncağıyla Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi’nden savaşları canlandırın.
-Bu uzay aracı yapım setine tek başına yada arkadaşlarla hikayeler oynamak için 3 LEGO® Star Wars™ minifigürü (yeni Ağustos 2020 kaskı ve çok sayıda silahıyla 2 Ren Şövalyesi ve ışın kılıcıyla Rey) dahildir.
-Bu uzay aracı yapım oyuncağının altında havada duruyor izlenimi veren ‘kayakları,' Şövalyelerden her biri için açılan LEGO® minifigür kokpitleri, Rey’i hapsetmek için bölmesi ve eğlenceli savaşlar için 2 yaylı atıcısı bulunur.
-Bu 595 parçalık set, 9 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar için eğlenceli, yaratıcı ve tatmin edici bir yapım deneyimi sunar; çocuklar ve Star Wars™ hayranları için süper bir yılbaşı hediyesi, doğum günü hediyesi ya da özel sürprizdir.
-Bu Star Wars™ uzay aracı yapım oyuncağının yüksekliği 8 cm, uzunluğu 29 cm ve genişliği 17 cm'dir. Hayranları ayrıca bu aracı LEGO® Star Wars: The Skywalker Sagavideo oyununda da uçurabilir.
-Bu eğlenceli uzay aracı yapım oyuncağı için pil gerekmez, yalnızca LEGO® parçalarıyla yapılır ve sınırsız Star Wars™ oyun ve macerası için çocukların yaratıcılığından güç alır.
-Bu havalı Star Wars™ kötülerinin aracını, LEGO®'ya yeni başlayan büyük bir Star Wars hayranı için mi alıyorsunuz? Merak etmeyin. Kolay anlaşılır, resimli talimatları sayesinde bu modeli Jedi gibi bir öz güvenle yapabilir.
-LEGO Star Wars yapım setleri, çocukların (ve yetişkin hayranların) bu destandan sahneleri canlandırması, kendi yaratıcı hikayelerini oynaması ya da yalnızca bu koleksiyonluk modelleri yapıp sergilemesi için harikadır.
-LEGO yapım parçalarını birleştirmek ya da sökmek için Güç kullanmaya gerek yok! 1958’den beri en yüksek sektör standartlarına uygun olan yapım parçalarımız kolayca takılıp çıkarılabilir.
-LEGO yapım parçaları maksimum ölçüde test edilir, bu nedenle bu Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi setinin Dünya'nın ve çok çok uzaklardaki galaksilerin en yüksek kalite ve güvenlik standartlarına uygun olduğundan emin olabilirsiniz!

    

    

   
Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi Ren Şövalyeleri Nakliye Gemisi 75284

999.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş