Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Ninjago Kafatası Büyücüsü'nin Zindanları 71722

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSL71722

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

899.90TL

 

Lego Ninjago Kafatası Büyücüsü'nün Zindanları 71722

NINJAGO aksiyonu için muhteşem zindan oyun seti ve 8 figür

 

Tehlikeli zindanlarında Kafatası Büyücüsü ile mücadele eden Kahraman Cole, Kahraman Zane ve Kahraman Lloyd’a katıl! Zindandaki çok sayıda tuzağa ve kötülük savaşçıları ordusundan Murt, Ginkle ve Uyanmış Savaşçı’ya karşı dikkatli ol. Tüm bunlardan kaçarak, Kurtuluş Gölge Kılıcını ele geçirmeli ve hapishane hücresinden bir ninjayı kurtarmalısın. Yalnızca sen günü kurtarabilirsin!

 

• NINJAGO çizgi dizisinden sahneleri canlandırmak için Kahraman Cole, Kahraman Zane ve Kahraman Lloyd’u içeren LEGO masa oyunu ve zindan oyun seti. Kendi hikayelerini geliştirmeyi ve masa oyunları oynamayı seven çocuklar için ideal ninja oyuncağı.


• Bu LEGO NINJAGO Kafatası Büyücüsü'nün Zindanları oyun seti, çocukların heyecan verici NINJAGO zindan maceraları oynaması için 8 figür içerir. Topaç zar eğlenceyi ikiye katlar ve bir LEGO masa oyununda yarışmalarına olanak tanır.


• Bu muhteşem oyun seti, hem NINJAGO çizgi dizisinden savaşları sahnelemek için oyuncak zindan, hem de çocukların tuzakları ve tehlikeleri atlatarak Kafatası Büyücüsü’nün karşısına çıktığı bir LEGO masa oyunu olarak kullanılabilir.


• Çok sayıda figür içeren 1171 parçalı bu LEGO NINJAGO masa oyunu, 9 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar için tatmin edici bir yapım deneyimi sunar ve yaratıcı çocuklar için harika bir doğum günü ya da özel gün hediyesidir.


• Haziran 2020'de yeni çıkan bu ninja oyuncağı, evde oynamak ya da yatak odasında gururla sergilemek için uygun boyuttadır. Oyuncak zindanların yüksekliği 31 cm, uzunluğu 27 cm, genişliği 43 cm’dir.


• Küçük ninjalarınızın zindan maceraları yaşaması için pil gerekmez, yapar yapmaz arkadaşlarıyla aksiyonu paylaşmaya ve yaratıcı eğlenceye hazırdır. Oyunlar hiç durmak zorunda kalmaz!


• Bu NINJAGO kutu oyunu, faydalı ve detaylı talimatlar içerir, böylece çocuklar öz güvenle yaparak hemen eğlenceyi başlatabilir.


• Çocuklara yönelik LEGO NINJAGO yapım setleri, hayal güçlerini harekete geçirecek ve bitmek bilmeyen heyecan verici savaşlarda en sevdikleri ninjalara katılabilecekleri inanılmaz bir macera dünyasına geçiş sağlayacak.


• Bu eğlenceli oyuncağın yapımında kullanılan LEGO parçaları en yüksek sektör standartlarına uygundur, her zaman tutarlı ve uyumludur ve her seferinde kolayca çıkarılır. Kafatası Büyücüsü bile onları yenemez!


• Bu ninja silahlı aksiyon oyuncağını inşa etmekte kullanılan LEGO parçaları tekrar tekrar test edilmiştir ve en yüksek global güvenlik ve kalite standartlarına uygundur. LEGO oyuncaklarıyla emin ellerdesiniz.

 

Parça Sayısı: 1171

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Ninjago Kafatası Büyücüsü'nin Zindanları 71722

899.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş