Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Ninjago Kafatası Büyücüsü'nün Ejderhası 71721

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSL71721

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

749.90TL

Lego Ninjago Kafatası Büyücüsü'nün Ejderhası 71721

   

LEGO Ninjago ejderhası ve 6 minifigür içeren interaktif oyun seti

Shintaro Zindanlarında korkunç Kafatası Büyücüsü’nün Ejderhasına karşı heyecan verici bir savaş için Kahraman Kai, Kahraman Jay ve Kahraman Nya’ya katıl. Zehirli kemik ve örümcek topları bırakan ejderhaya dikkat et! Atıcılarını ateşlediğinde vurulmamaya çalış! Ninja ekibinin bu güçlü yaratığı yenmesi ve kötü amaçlı Kafatası Büyücüsü'nün pençesinden kaçması lazım.

LEGO NINJAGO Kafatası Büyücüsü’nün Ejderhası NINJAGO çizgi dizisinden savaş sahnelerini canlandırmak için 6 minifigürlü ejderha seti. Hikayeler canlandırmak ve LEGO masa oyunlarına katılmak isteyen hayranlar için ideal bir hediye.

Bir Lego NINJAGO ejderhası ve 6 minifigür içeren detaylı bir ninja oyun seti: Kahraman Jay, Kahraman Kai, Kahraman Nya, Kafatası Büyücüsü ve 2 Uyanmış Savaşçı. Çocuklar maceraları canlandırabilir ya da heyecan verici masa oyununa katılabilir.

LEGO ejderhanın bacakları, kanatları ve kuyruğu hareket eder, 2 silahıyla füze ateşleyebilir, kemik ve örümcek atabilir. Ninja figürleri ayrıca Shintaro Zindanlarından kaçmak için bir masa oyununa katılabilir.

1016 parçalı bu ejderha yapım seti, 9 yaş ve üzeri erkek ve kız çocukların kendilerini eğlenceli bir yapım görevine kaptırmaları için harika bir fırsat sunar. NINJAGO hayranları bunu bir doğum günü ya da özel gün hediyesi olarak almayı çok sevecektir.

Haziran 2020'de yeni çıkan bu ejderha yapım seti, evde oynamak ya da seyahate götürmek için ideal boyuttadır, böylece aksiyon hiç durmaz. Savaş ejderhası oyuncağının yüksekliği 31 cm, uzunluğu 38 cm, genişliği 53 cm’dir.

LEGO NINJAGO masa oyunu ve savaşçı figürleri için pil gerekmez, yapılır yapılmaz aksiyona hazır olur, böylece ninja maceralarının hiç durması gerekmez.

Bu oyun setiyle birlikte gelen kolay anlaşılır talimatlar sayesinde çocuğunuz NINJAGO ejderha oyuncağını hızlı ve kolay bir şekilde yapıp yaratıcı oyunlara hazırlar.

LEGO NINJAGO ninja savaşçı setleri, çocukların ninjalarla birlikte heyecanlı hayallerini yaşayabileceği, ejderha maceralarıyla dolu bir dünyaya kaçış sağlar.

Bu ejderha yapım setinde kullanılan LEGO parçaları, 60 yılı aşkın süredir en yüksek sektör standartlarına uygundur, her zaman tutarlı ve uyumludur ve her seferinde kolayca takılıp çıkarılır.

Bu ninja savaşçı setini inşa etmekte kullanılan LEGO parçaları titizlikle test edilmiştir ve en yüksek global güvenlik ve kalite standartlarına uygundur. LEGO oyuncakları, kalite garantisidir.

   

Parça Sayısı: 1016

    

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00' e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Ninjago Kafatası Büyücüsü'nün Ejderhası 71721

749.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş