Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Ninjago Fırtına Uçağı Savaşı 71703

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSL71703

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

324.90TL

Lego Ninjago Fırtına Uçağı Savaşı 71703

 

Oyuncak araba, jet ve 3 ninja aksiyon figürüyle Ninja oyun seti

     

Venomari yılan kabilesinin korkunç keşif askeri Lasha’ya karşı heyecan verici bir savaşta Kai ve Jay ile güçlerini birleştir. Süper hızlı jete binerek aşağıda yılan arabasıyla giden Lasha’yı takip et ama arabanın atıcılarına karşı dikkatli ol! Cesur ninjalar bu nefes kesen savaşta zafer kazanıp tehlikeli Lasha'yı adalete teslim edebilecek mi?

       

• Lasha’ya karşı heyecan verici maceralar için çizgi dizinin klasik ilk sezonlarından Kai ve Jay’i içeren LEGO NINJAGO Legacy seti. Bu NINJAGO savaş paketi, okul öncesi çağdaki çocukların yapım becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak için mükemmeldir.

• Bu eğlenceli oyuncak, küçük ninjaların Kai, Jay, Lasha, oyuncak bir araba, oyuncak bir jet ve hapishaneli bir tapınakla kendi NINJAGO maceralarını yaşamasına yardımcı olacak Başlangıç Yapım Parçası tabanları içerir.

• Bu Fırtına Uçağı Savaşı NINJAGO Legacy setinde, ninja hayranlarının NINJAGO Spinjitzu’nun Ustaları çizgi dizisinden heyecan verici savaş sahnelerini canlandırabilmesi için kanatları katlanan havalı bir ninja jeti ve mermi atıcılı bir oyuncak araba bulunur.

• 165 parçalık bu NINJAGO savaş seti, 4 yaş ve üzeri okul öncesi çocukları için eğlenceli bir yapım deneyimi sunar ve sıkı ninja hayranları için son derece popüler bir doğum günü ya da yılbaşı hediyesidir.

• Haziran 2020'de yeni çıkan bu oyuncak, NINJAGO çizgi dizisinin klasik sezonlarından sabırsızlıkla beklenen bir haber. 10 cm yükseklik, 13 cm uzunluk ve 20 cm genişlikteki tapınak, her yerde oynamak için mükemmel boyuttadır.

• Çocuklara yönelik bu yapım oyuncağı pil gerektirmez, oynamaya hazırdır. NINJAGO savaş paketi yalnızca çocukların hayal güçleriyle kontrol edilir, bu yüzden ninjaların hiç ateşkes çağrısı yapması gerekmez.

• Okul öncesi çocukların model yapmayı öğrenmesi için mükemmel bir oyuncak. Bu NINJAGO savaş setini canlandırmak ve NINJAGO maceralarına başlamak için kolay anlaşılır yapım talimatları bulunur.

• LEGO 4 yapım setleri, çocukları en sevdikleri filmler, televizyon karakterleri ve sıradan kahramanlarla dolu geniş bir evrenle tanıştırır ve yapım adımlarının amacını anlamalarına yardımcı olurken öz güvenlerini arttırır.

• LEGO yapım parçaları, 1958'den beri en yüksek sektör standartlarına uygundur. Tutarlı ve uyumludur, her seferinde kolayca çıkarılır.

• Bu LEGO yapım parçaları titiz testlerden geçirilir ve hem Dünya’da hem de NINJAGO city’de en yüksek global güvenlik ve kalite standartlarına uygundur!

             

Parça Sayısı: 165

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Ninjago Fırtına Uçağı Savaşı 71703

324.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş