Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Ninjago Efsanevi Savaş Seti Cole ile Hayalet Savaşçı 71733

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSL71733

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

149.90TL

Lego Ninjago Efsanevi Savaş Seti - Cole ile Hayalet Savaşçı 71733

 

Bu güzel Efsanevi Savaş Seti - Cole ile Hayalet Savaşçı (71733) oyun setiyle LEGO® NINJAGO® hayranlarına eğlenceli hayali savaşlar yapma fırsatı verin. İçerdiği asılı bir feneri olan, parçalarla yapılan bir pazar ve dönen bir savaş platformu sayesinde çocuklar bir hayal dünyasına kaçarak saatlerce aksiyonlu oyunların keyfini çıkarabilir. Yaratıcı aktivitelere esin kaynağı olan oyun setleri Ninja savaş oyuncağında 2 minifigür bulunur: Ocak 2021'de yeni çıkan Cole ve LEGO® NINJAGO® çizgi dizisinden bir Legacy Hayalet Savaşçı. Bu oyun seti, çocuklara 4 siyah silah için eğlenceli karşılaşmalar yapabilecekleri her şeyi sağlar. Çocuklar için en iyi oyuncaklar LEGO NINJAGO oyun setleri, çocukları ekranlardan biraz uzaklaşarak bir hayal dünyasında gözü pek maceralara atılmaya teşvik eder. Burada değerli yaşam becerileri öğrenebilir ve robotlar, uçaklar ve ejderhalar dahil heyecan verici bir ninja oyuncakları koleksiyonuyla oynarken kahramanlarına katılabilirler.

 

• LEGO NINJAGO Efsanevi Savaş Seti – Cole ile Hayalet Savaşçı (71733), ninja kahramanı Cole ve kötü Hayalet Savaşçı arasında vurdulu kırdılı savaşları canlandırmaları için çocukların ihtiyacı olan her şeyi sunar.

 

• Ninja oyun setinde 2 minifigür bulunur: Ocak 2021'de yeni çıkan Cole ve LEGO NINJAGO çizgi dizisinden bir Legacy Hayalet Savaşçı, ayrıca 4 özel siyah silah.

 

• Ninja savaş oyuncağı ayrıca karakterlerin savaşabileceği parçalarla yapılan bir pazar yeri ve Cole'un rakibini devirmesi için dönen bir savaş platformu içerir.

 

• Yalnızca 51 parça içeren bu set, 6 yaş ve üzeri küçük oyuncular için mükemmel bir ilk LEGO® seti ve tekrar tekrar oynamak isteyecekleri harika bir sürprizdir.

 

• Yüksekliği 7 cm, genişliği 5 cm ve derinliği 8 cm olan yılan heykeli, yatak odası savaşları ya da bir arkadaşın evine götürmek için ideal boyuttadır.

 

• Diğer setlerle daha da büyük efsanevi LEGO NINJAGO savaşlarını canlandırın: Kai ile Skulkin (71730), Zane ile Nindroid (71731) ve Jay ile Serpentine (71732).

 

• LEGO NINJAGO setleri, çocukları ekranlarından uzaklaştırarak ninja kahramanlarıyla maceralarda pozitif yaşam becerileri öğrenebilecekleri hayali bir dünyaya taşır.

 

• Altmış yılı aşkın süredir LEGO yapım parçaları, tutarlı bir şekilde takılıp çıkarılabilmeleri için en kaliteli malzemelerden üretilmektedir. Ninja becerileri gerekmez!

 

• LEGO® yapım parçaları, dünyadaki en yüksek güvenlik standartlarına uygundur.

 

 

  

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Ninjago Efsanevi Savaş Seti Cole ile Hayalet Savaşçı 71733

149.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş