Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Minecraft Ticaret Noktası 21167

Marka: LEGO
Ürün kodu: LMN21167

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

374.90TL

Lego Minecraft Ticaret Noktası 21167

 

Sevilen Minecraft özellikleriyle dolu kullanışlı oyun seti!

 

Minecraft madeninde yoğun bir gün. Steve, ticaret noktasına gitmeden önce değerli kaynakları çıkarmak için çok çalışıyor ama işler planlandığı gibi gitmiyor. Lamalar kaçmış, patlama oluyor, düşman bir iskeletle savaşmak gerekiyor ve tüccarın ticaret yapacak hiçbir şeyi yok! Ya da var mı acaba? Öğrenmek için kolu çevirmen gerek.

 

LEGO Minecraft Ticaret Noktası, hayal gücüne dayalı sınırsız oyunlara esin kaynağı olacak popüler Minecraft özellikleriyle doludur: patlayan bir maden, düşman iskelet, gizemli tüccar ve 2 lama! Fiziksel Minecraft eğlencesiyle dolu çok yönlü oyun seti! Minecraft madeninde çocukların ilgisini çekecek ve onları eğlendirecek çok şey var. Baş karakter Steve, ticaret noktasına gitmeden önce değerli kaynakları çıkarmak için çok çalışıyor. Ama çocukların bir sürü klasik Minecraft heyecanıyla başa çıkmasına yardım etmesi gerekiyor. Lamalar kaçmış, patlama oluyor, düşman bir iskeletle savaşmak gerekiyor ve tüccarın ticaret yapacak hiçbir şeyi yok! Ya da var mı acaba? Çocuklar, kolu çevirerek gizli eşyaları ortaya çıkarabilir. Minecraft yapımını ve savaşlarını hayata geçirin!

 

• LEGO Minecraft Ticaret Noktası; bitmeyen klasik Minecraft eğlencesiyle dolu çok yönlü, fiziksel bir oyun setidir: madencilik, patlamalar, gizemli bir tüccar, düşman iskelet ve 2 kaçak lama!

 

• Popüler Minecraft karakterleri ve yaratıkları dahildir: Steve, tüccar, iskelet ve 2 lama. Sette ayrıca patlayan maden ve ticaret noktası gibi eğlenceli özellikler bulunur.

 

• Çocuklar, Steve’in bitmek bilmeyen Minecraft aksiyonuyla başa çıkmasına yardım eder. Madende patlama var, savaşacak bir iskelet, yakalanması gereken lamalar ve ticaret yapacak hiçbir şeyi olmayan bir tüccar var – ta ki gizli kol çevrilip malları ortaya çıkana kadar.

 

• Bu eğlence dolu oyun seti, Minecraft maceralarını yepyeni bir seviyeye taşımak isteyen 8 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir doğum günü ya da yılbaşı hediyesidir.

 

• Minecraft modelinin yüksekliği 14 cm, genişliği 14 cm, derinliği 9 cm’dir ve sınırsız rol oyunu maceralarına esin kaynağı olmak üzere tasarlanmıştır. Bu set, daha da fazla eğlence için diğer LEGO Minecraft oyuncaklarıyla kolayca birleştirilebilir.

 

• Pil gerekmez, meraklı çocukların hayal güçleri yeter! Fiziksel oyunlar çocukların el becerisini, yaratıcılığını ve problem çözme becerilerini geliştirmenin mükemmel bir yoludur.

 

• Açık basılı yapım talimatları, çocukların tanıdık Minecraft mekanlarını keşfetmeye ve eğlenceli özellikler ve harika karakterlerle hemen oynamaya başlamasına yardımcı olur.

 

• LEGO Minecraft yapım setleri, Minecraft’ın çevrimiçi heyecanını gerçek dünyaya taşır. Kaliteli, orijinal görünen modellerle LEGO Minecraft setleri çocukların oyun deneyimini yeni bir boyuta taşır!

 

Parça Sayısı: 201

8 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.
 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Minecraft Ticaret Noktası 21167

374.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş