Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Minecraft Gardiyan Savaşı 21180

Marka: LEGO
Ürün kodu: LMN21180

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

549.90TL

Lego Minecraft Gardiyan Savaşı 21180 
 

 

LEGO Minecraft The Guardian's Battle (21180), 8 yaş ve üzeri oyuncuları son derece popüler oyundan tanıdık karakterler ve özelliklerle dolu bir su altı macerasına çıkarıyor.

 

Çocuklar, deniz seviyesinin altındaki bu heyecan verici Minecraft göreviyle aksiyon dolu bir macera yaşayacaklar. Önce rengarenk mercan kayalıkları arasında bir anıt inşa etmeleri gerekiyor. 
 

 

İçeride gizlenmiş bir hazine var, ancak gizlenen 2 tanınmış Minecraft çetesi de var: onları durdurmaya kararlı bir muhafız ve eski bir muhafız. Üç dişli bir zıpkın ve 3 yardımcı aksolot ile çocuklar, görevlerine devam etmeden önce düşman çeteleriyle savaşmalıdır. Daha büyük koruma kuyruğunu çırptığında, bir yay mekanizması aracılığıyla bir lazer mermisi fırlatılır. 
 

 

Bu LEGO yapım parçası macerası, çocuklara Minecraft oyununa dayalı sonsuz heyecan verici oyun seçenekleri sunar. Sualtı Macerası LEGO Minecraft The Guardian Battle (21180), oyuncuları son derece popüler oyundan karakterler ve özelliklerle dolu okyanusun dibine yaratıcı bir göreve götürüyor. 
 

 

Otantik aksiyon - parçalarla yapılan bir mercan resifi ve anıtın yanı sıra tanıdık Minecraft karakterleri: bir dalgıç, ışıklı kalamar, bekçi, eski muhafız ve 3 aksolot Uygulamalı oyun - çocuklar mercan kayalığı arasında bir anıt inşa edebilir, hazine avlayabilir ve heyecan verici bir gerçek hayattaki Minecraft macerasında canavarlarla savaşabilir Çok Yönlü Hediye -

 

Set, 8 yaş ve üstü Minecraft oyuncularını saatlerce eğlendirecek sayısız oyun seçeneği sunar 
 

 

Sonsuz olasılıklar - bu yaratıcı oyun seti 12 cm yükseklik, 12 cm genişlik ve 7 cm derinliktedir. 
 

 

Gerçek Minecraft LEGO Minecraft setleri, oyunculara yaratıcı bir LEGO yapım parçası ve parçaları koleksiyonuyla hayata geçirilen karakterler, sahneler ve işlevlerle en sevdikleri oyunun keyfini çıkarmaları için yeni bir yol sunar 
 

 

Kalite garantisi LEGO parçaları katı kalite standartlarını karşılayarak onları tutarlı, uyumlu ve montajı ve sökülmesi kolay hale getirir 
 

 

Önce güvenlik LEGO parçaları, katı küresel güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir 8 yaş ve üzeri için uygundur.
 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Minecraft Gardiyan Savaşı 21180

549.90TL

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
Mehmet rauf Koc
sorunsuz işleyiş

tavsiye ederim. her açıdan tercih edilebilecek bir satış sitesi

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş