Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Minecraft Çarpık Orman 21168

Marka: LEGO
Ürün kodu: LMN21168

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

549.90TL

Lego Minecraft Çarpık Orman 21168 LEGO

Minecraft Çarpık Orman, hayranlarının gerçek dünyada patlayıcı Minecraft maceralarının keyfini çıkarmasına olanak tanır. Bu heyecan verici oyun seti, çocukların popüler çevrimiçi oyundan tanıyacağı Minecraft karakterleri ve özellikleriyle doludur. Oyuncular, Avcı Kadının, Çarpık Ormanın tehlikeli arazisini geçmesine yardım eder. Düşen kayalar, savaşacak düşman yaratıklar ve geçilecek bir lav nehri var. Çocuklar dinamiti patlatarak ağacı alevli lavların karşısına devirebilir. Bu derme çatma köprüyü geçerek başka maceralara doğru yol alırlar. • 4 figür dahildir: Oku, yayı ve koruyucu zırhı olan bir Avcı Kadın, başı hareketli bir hoglin, kılıçlı 2 piglin. Ayrıca patlama ve kaya düşürme özelliklerine sahiptir. • Oyuncular, Avcı Kadının düşen kayalar, düşman yaratıklar ve lav nehri olan bir araziden geçmesine yardım eder. Patlayıcılarla bir ağacı devirerek köprü yaptıklarında daha fazla maceralar gelişir. • Bu heyecan verici LEGO arazisi, karanlık ve tehlikeli Minecraft Çarpık Orman ortamını gerçekçi bir şekilde canlandırır. • 8 yaş ve üzeri için. Çevrimiçi oyuna olan tutkularını genişletmek isteyen Minecraft oyuncuları için ideal bir hediyedir. • Setin yüksekliği 13 cm, genişliği 25 cm, derinliği 14 cm’dir. Fiziksel oyunlar için harikadır ve bir çocuğun odasında sergilendiğinde muhteşem görünür. Parça Sayısı: 287

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Minecraft Çarpık Orman 21168

549.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş