Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Marvel Super Heroes Spider-Man Armor 76171

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSS76171

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

129.90TL

Lego Marvel Super Heroes Spider-Man Armor 76171

  

Genç süper kahramanlar, LEGO Örümcek Adam Miles Morales Robot Zırhına 76171 bayılacak. Alternatif Örümcek Adam Miles Morales ve ekstra uzun elektronik ağlı parçalarla yapılan robotuyla hayal gücüne dayalı fiziksel oyunlar hiç bitmeyecek. Ağ atan Örümcek Adam robotu maceraları Bu çok yönlü süper kahraman hediyesi, çocukları elektrik şoklu ağ atan Örümcek Adam Miles Morales ile bir araya getirerek süper kötülere karşı savaşıp dünyayı kurtaracakları sınırsız macera şansı sunuyor. Daha fazla boyut ve güç gerektiğinde çocuklar Miles Morales minifigürünü bu güçlü robotun kokpitine oturtabilir. Çocuklar, hareketli robotun süper boyutlu elektrikli ağıyla kötü adamları çarparak en sevdikleri film sahnelerini yeniden yaşayabilir ve koleksiyondaki diğer robotlarla savaşabilir. İndirilebilen LEGO Yapım Talimatları uygulamasında çocukların oyun setini yaparken yakınlaştırmasına, döndürmesine ve görselleştirmesine olanak tanıyan dijital Instructions PLUS, ekstra eğlence sağlar.

  
• Küçük süper kahramanlar için fiziksel bir ödül olan LEGO Marvel Örümcek Adam Miles Morales Robot Zırhı (76171), hareketli kol ve bacakları ve kötü adamları çarpan ekstra uzun elektrikli ağıyla süper kahraman maceralarını bir üst seviyeye taşır.

  
• Bir Miles Morales minifigürü ve parçalarla yapılan robotu, hem robotun hem de minifigürün ellerine uyan büyük bir ağ, ayrıca robotun bacaklarına ve başka yerlere takılabilen daha küçük ağlar içerir.

  
• Çocuklar minifigürü süper boyutlu, hareketli robotun kokpitine yerleştirdiğinde, en sevdikleri film sahnelerini yeniden yaşayabilir, kendi maceralarını oluşturabilir ve koleksiyonlarındaki diğer robotlarla savaştırabilirler.

  
• 7 yaş ve üstü küçük süper kahramanlar için heyecan verici ve sonsuz eğlendirici bir doğum günü, yılbaşı ya da sıradan gün hediyesidir.

  
• Bu dayanıklı yapım oyuncağı, 12 cm boyuyla fiziksel rol oyunları için mükemmeldir. Aksiyon durduğunda, çocuk odasında sergilenirken süper havalı görünür.

  


• Daha fazla yapım eğlencesi için ücretsiz LEGO® Yapım Talimatları uygulamasında, çocukların oyun setini yaparken yakınlaştırmasına, döndürmesine ve görselleştirmesine olanak tanıyan dijital Instructions PLUS bulunur.

  
• Tüm LEGO® Marvel Örümcek Adam oyun setleri, çocuklar filmin aksiyonunu canlandırırken, kendi hikayelerini hayal ederken ve elleriyle yaptıkları sahneleri sergilerken hayal gücü geniş süper kahraman maceralarına ilham verir.

  
• Dayanıklı, birbiriyle uyumlu ve her seferinde mükemmel bir şekilde takılıp çıkarılabilen LEGO® yapım parçaları, katı sektör standartlarına uygundur ve 1958’den beri bu hiç değişmedi.

  
• LEGO parçaları, katı global güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

   

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Marvel Super Heroes Spider-Man Armor 76171

129.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş