Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Marvel Super Heroes Örümcek Adam ve Mysterio' 'nun Dron Saldırısı 76184

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSS76184

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

474.90TL

Lego Marvel Super Heroes Örümcek Adam ve Mysterio'nun Dron Saldırısı 76184 Mysterio, uzaktan kumandalı dronuyla değerli bir yakut çalıyor! Nick Fury ve Örümcek Adam hemen olay yerine giderek hızla ilerleyen SUV’nin atıcılarıyla ateş ediyor. Mysterio, onları dronun disk atıcısıyla ateş ederek karşılıyor. Spidey ağını atarken, Nick’in ateş etmesi için SUV silahlarını araçtan çıkar. Yakutu geri alabilecekler mi? Yalnızca sen karar verebilirsin. Özellikle 4 yaş ve üzeri küçük ağ atıcılar için tasarlanmış LEGO Marvel Örümcek Adam ve Mysterio’nun Dron Saldırısı setiyle Marvel Studios’un Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filminin çıkışını kutlayın. Uygulamalı yaratıcı oyunlar Örümcek Adam, Nick Fury ve Mysterio olmak üzere 3 LEGO Marvel minifigürü, havalı bir araba ve disk atan bir dronla genç Süper Kahramanları yaratıcı yapım ve sınırsız hayali eğlenceyle tanıştırın. Çocukların inşa sürecine katılmasına yardımcı olan özel şasi Başlangıç Yapım Parçası, ayrıca seti inşa etmek ve en iyi şekilde oynamak için basit bir rehber içerir. Daha fazla yapım eğlencesi için ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasında çocukların oyun setlerini yaparken yakınlaştırmasını, döndürmesini ve görselleştirmesini sağlayan dijital Instructions PLUS bulunur. Yetişkinler yapım becerilerini küçük çocuklarına aktarırken onlarla değerli gelişimsel aşamaları paylaşır. LEGO Marvel Örümcek Adam ve Mysterio’nun Dron Saldırısı, 4 yaş ve üstü çocukların hayal gücünü, el becerisini ve özgüvenini geliştirmek için tasarlanmıştır. Popüler minifigürler Örümcek Adam, Nick Fury ve Mysterio, inşa edilebilen bir SUV, çalıntı bir yakut ve kumandasıyla birlikte silahlı bir dron içerir. Mysterio bir yakut çalmak için dronunu kullandığında, çocuklar Örümcek Adam ve Nick Fury’nin onu durdurmasına yardım eder. Özel Başlangıç Yapım Parçası, modelin yapımına hemen başlamanızı sağlar, böylece oynamaya daha fazla zaman kalır. Bu LEGO oyun seti, 4 yaş ve üzeri için özel olarak tasarlanmıştır. Başlangıç Yapım Parçası ve basit yapım adımlarıyla çocuklar bu modeli inşa edip oynarken temel gelişimsel becerileri güçlenir. SUV’nin yüksekliği 4 cm, uzunluğu 9 cm ve genişliği 5 cm’dir. Efsanevi maceralar için yeterince büyük, küçük ellerin tutup oynaması için mükemmel boyuttadır. Basit bir yapım rehberine sahiptir ve parçalar her birinde oynanabilir bir parça ve bir karakter olan farklı paketlere ayrılmıştır, böylece çocuklar yapım oyuncaklarının keyfini adım adım çıkarabilir. LEGO 4 setleri, çocukları anne babalarıyla ve diğer oyun arkadaşlarıyla paylaşmaktan hoşlanacakları sevilen filmler, televizyon karakterleri ve sıradan kahramanların olduğu bir evrenle tanıştırır. Kutu Ölçüsü: 25,9 x 4,7 x 13,9 cm. Parça Sayısı: 73 4 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00" a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Marvel Super Heroes Örümcek Adam ve Mysterio' 'nun Dron Saldırısı 76184

474.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş