Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Marvel Super Heroes Eternals Hava Saldırısı 76145

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSS76145

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

229.90TL

Lego Marvel Super Heroes Eternals Hava Saldırısı 76145 
 

 

Ikaris ve Sprite’ın ormandan çıkan kötü Deviant’ı yenmesine yardım edebilir misin? 2 Eternal'ın inanılmaz güçleri var (Sprite gerçeğe benzeyen ilüzyonlar yapabiliyor ve Ikaris uçabiliyor) ve tehlikeli kanatlı Deviant’ı yenmelerine yardım etmek için bütün süper kahraman becerilerini kullanman gerekecek. 
 

 

Ayrıca Eternals LEGO mini figürlerinden koleksiyon yapıyorsan bu muhteşem oyun seti, Sprite’ın olduğu tek set! LEGO Marvel Eternals Hava Saldırısı oyun seti, Marvel Studios filminin heyecan ve macerasını küçük süper kahramanların ellerine verir. Süper kahramanlar ve Deviant’lar ile hayal gücüne dayalı aksiyon Devasa kanatlı bir Deviant, 2 popüler

 

Eternal Ikaris ve Sprite’a saldırdığında çocukların bütün süper kahraman becerileriyle onların yardımına koşması gerekir. 
 

 

Bu havalı LEGO yapım oyuncağı, hayranların Marvel Studios Eternals filminden akıllarda yer eden sahneleri canlandırmasına ve kendi hayali hikayelerini geliştirmesine olanak tanır.

 

Sprite’ın gerçeğe benzeyen illüzyonları ve Ikaris’in uçma kabiliyeti gibi havalı süper güçleri kullanırken sınırsız eğlence sunar. Bunu bir minifigür hayranına alıyorsanız bu muhteşem LEGO oyun seti, Sprite minifigürünü içeren tek set! Marvel Studios Eternals oyun setleri LEGO Marvel Eternals yapım oyuncakları, çocukların hayal gücüne dayalı oyunlarını geliştiren ve onları eğlenceli rol yapma faaliyetleriyle dolu sonsuz bir evrene götüren harika karakterlerle dolu benzersiz oyun setleridir. 
 

 

Muhteşem LEGO Marvel Eternals Hava Saldırısı oyun setiyle Marvel Studios Eternals filminden aksiyon dolu maceraları küçük süper kahramanların ellerine verin. 2 LEGO Marvel

 

Eternals minifigürü Ikaris ve Sprite; hareketli kanatları, 2 sai kılıcı, 1 ninja kılıcı ve 2 güç silahı olan kötü bir Deviant figürüyle dur durak bilmeyen aksiyon için sahne hazır! Kanatlı kötü bir Deviant, önde gelen 2 Eternal’a saldırdığında çocukların tüm süper kahraman becerilerine ihtiyacı olacak. İyi ile kötü arasındaki bu savaş, hayal gücüne dayalı sınırsız rol yapma faaliyetleriyle dolu. 
 

 

Çocuklar için benzersiz bir süper kahraman yapım oyuncağı mı arıyorsunuz? Bu LEGO Marvel Eternals seti, havalı minifigürleri, kanatlı Deviant figürü ve süper kahraman aksiyonuyla 7 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir hediyedir.
 

 

11 cm boyundaki Deviant figürüyle bu LEGO Marvel Eternals Ikaris ve Sprite Deviant’a Karşı oyun seti, çocuklara odalarında sergilendiğinde de harika görünen bir süper kahraman aksiyonu sunar. Basit, açık talimatlar; çocukların Marvel Studios Eternals setiyle gecikmeden sürükleyici model yapımının ve yaratıcı süper kahraman oyunlarının keyfini çıkarmaya başlamalarına yardımcı olur. 
 

 

LEGO Marvel Eternals oyuncakları, yeni süper kahraman filminin aksiyon ve macerasını çocukların ellerine verir! Koleksiyonluk havalı karakterlerle hayal gücüne dayalı rol yapma maceraları hiç bitmez. 
 

 

Parça sayısı: 133 9 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur
 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00" a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Marvel Super Heroes Eternals Hava Saldırısı 76145

229.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş