Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Marvel Super Heroes Deviant Saldırısı 76154

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSS76154

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

399.90TL

Lego Marvel Super Heroes Deviant Saldırısı 76154 
 

 

Thena, Gılgamış ve Makkari, 6 bacaklı ısıran bir Deviant’ın saldırısına uğradı! 3 Eternal'ın inanılmaz güçleri var: Thena silahları çağırabiliyor, Gılgamış süper güçlü ve Makkari, sesten daha hızlı koşabiliyor. Kötü Deviant’ı yenebilecekler mi? Yalnızca sen karar verebilirsin. 
 

 

Ayrıca Eternals LEGO minifigürlerinden koleksiyon yapıyorsan bu muhteşem oyun seti, Gılgamış’ın olduğu tek set! LEGO Marvel Deviant Saldırısı! ile çocuklar, Marvel Studios

 

Eternals filminin aksiyon ve heyecanını canlandırabilir ve kendi süper kahraman maceralarını hayal edebilir. 2021 Marvel Studios Eternals filminin aksiyonuyla dolu Isıran ağızlı, 6 bacaklı Deviant, 3 Eternal’a, yani Thena, Gılgamış ve Makkari’ye saldırdığında çocukların tüm süper kahraman becerileriyle onların yardımına koşması gerekiyor. 
 

 

Çocuklar, 3 süper kahraman mini figürüyle onların süper güçlerini kullandıklarını hayal edebilirler: Thena’nın dövüş silahlarını çağırabilme gücü, Gılgamış’ın süper kuvveti ve

 

Makkari’nin olağanüstü hızı. 
Bunu bir minifigür hayranına alıyorsanız bu muhteşem LEGO oyun seti, Gılgamış mini figürünü içeren tek set! Hiç bitmeyen eğlence için Marvel Studios Eternals oyun setleri LEGO

 

Marvel Eternals yapım oyuncakları, çocukların hayal gücüne dayalı oyunlarını geliştiren ve onları eğlenceli rol yapma faaliyetleriyle dolu sonsuz bir evrene götüren harika karakterlerle dolu benzersiz oyun setleridir. Bu heyecan verici LEGO Marvel Deviant Saldırısı! oyun seti, 3 Eternal’ın kötü bir Deviant’ı yenmesine yardım ederken Marvel filminin aksiyon ve macerasını küçük süper kahramanların ellerine verir. 
 

 

3 LEGO Marvel Eternal olan Thena, Makkari ve özel Gılgamış süper kahraman mini figürü; hareketli, 6 bacaklı, ağzı açılan bir Deviant, hançer, yumruk silahı ve atış yapan bir silah içerir. 6 bacaklı bir Deviant, 3 önemli Eternal’a saldırdığında çocuklar tüm süper kahraman becerilerini kullanabilir. İyi ile kötü arasındaki bir savaşı anlatan bu muhteşem oyun setiyle hayali rol yapma faaliyetleri hiç bitmez. Doğum günü hediyesi olarak popüler bir süper kahraman oyuncağı mı arıyorsunuz? 
 

 

Filmden karakterlerin minifigürlerini ve hareketli bir Deviant figürünü içeren bu LEGO Marvel Eternals oyun seti, 6 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir hediyedir. Bu LEGO Marvel

 

Eternals Deviant Saldırısı seti, 12 cm boyundaki Deviant figürüyle mega süper kahraman aksiyonu sağlar ve çocukların odasında sergilendiğinde inanılmaz görünür. Çocuklar bu

 

Eternals süper kahraman oyun setini yapabilir, onunla oynayabilir ve hayaller kurabilir. İçindeki basit talimatlarla eğlence hemen başlar! LEGO Marvel Eternals oyuncakları, yeni süper kahraman filminin aksiyon ve macerasını çocukların ellerine verir! Koleksiyonluk havalı karakterlerle hayal gücüne dayalı rol yapma maceraları hiç bitmez. 
 

 

Parça sayısı: 197
6 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00" a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Marvel Super Heroes Deviant Saldırısı 76154

399.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş