Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

İlk Alışverişinize Özel %10 İndirim Kodu: WELCOME10

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Marvel Avengers Movie 4 Iron Man Hulkbuster, A.I.M. Ajanına Karşı 76164

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSS76164

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

399.90TL

Lego Marvel Avengers Movie 4 Iron Man Hulkbuster, A.I.M. Ajanına Karşı 76164

  

Küçük süper kahramanlar, muhteşem LEGO® Marvel Avengers Iron Man Hulkbuster A.I.M. Ajanına Karşı (76164) oyun setiyle büyük savaş sahnelerini canlandıracak.

Çocuklar kötü saldırganlara karşı hareketli Hulkbuster’ı kullanıyor
Çocuklar mega Hulkbuster zırhına bir Iron Man minifigürü yerleştirerek 2 düşman ajanıyla savaştığında orijinal Marvel aksiyonu yaşayacak. Kötü adamların silahları var ve birinin bir jet çantası var. Hulkbuster zırhının kolları ve bacakları hareket edebilir ve ekstra silah gücü için çocuklar Rescue minifigürünü entegre silah taretine koyabilir.

Harika LEGO Avengers oyuncakları ve süper kahraman minifigürleri
Koleksiyonluk araçlar, robotlar, minifigürler, silahlar ve cihazlarla LEGO Marvel Avengers yapım oyuncakları, çocukların en sevdikleri Marvel filmlerinden en iyi sahneleri canlandırmasına olanak tanır ve hayal gücüne dayalı süper kahraman oyunlarıyla dolu heyecan verici bir evrenin kapısını açar.

  • Küçük süper kahramanlar, kolları ve bacakları hareket eden ve harika özelliklere sahip LEGO® Marvel Avengers Iron Man Hulkbuster A.I.M. Ajanına Karşı (76164) oyun setiyle savaş maceraları yaşarken büyük boyutlu hayali oyunlara dalacak.

  • Iron Man, Rescue ve 2 A.I.M. Ajanı olmak üzere 4 minifigür ve büyük boyutlu, hareketli bir Hulkbuster içerir. Harika silahlar ve bir jet çantayla efsanevi savaşlar için sahne hazır!

  • Çocuklar Iron Man’i Hulkbuster zırhının içine, Rescue’yu da entegre tarete koyarak silahlı kötü adamlara karşı savaşarak şehri kurtarabilir.

  • Marvel filminin hayranları ve 8 yaş ve üzeri küçük süper kahramanlar, en popüler Iron Man zırhlarından biri olan bu muhteşem Hulkbuster setiyle sınırsız hayali maceralar yaşayabilir.

  • Uzanmış Hulkbuster’ın boyu 16 cm, genişliği 20 cm’dir. Kolları ve bacakları ayarlanabilen bu güçlü savaş makinesi, her yere gidebilir ve yoluna çıkmaya cesaret eden kötü adamları yenebilir.

  • Bu Hulkbuster oyun setinin pile ihtiyacı yoktur. Pilsiz oyuncaklar, çocuklar doğrudan kutuyu açar açmaz oyuncağı ellerine alıp oynarken yaratıcı düşünmeyi, hayali rol oyunlarını ve problem çözme becerilerini harekete geçirir.

  • Kolay anlaşılır talimatlar, çocukların kutuyu açar açmaz yapmaya, oynamaya ve yaratıcı olmaya başlamasını sağlar.

  • LEGO® Marvel Avengers oyun seti, Marvel filmlerinin aksiyonunu küçük süper kahraman hayranlarının ellerine veren koleksiyonluk minifigürler, oyuncak araçlar, silahlar ve cihazlar içerir.

  • Her bir LEGO® yapım oyuncağı sektördeki en yüksek standartlara uygundur, bu yüzden 1958’den beri tutarlı ve uyumludur ve her seferinde mükemmel takılır ve ayrılır.

  • LEGO® yapım parçaları, her zaman dünyanın en yüksek güvenlik ve kalite standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

         

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz..

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Marvel Avengers Movie 4 Iron Man Hulkbuster, A.I.M. Ajanına Karşı 76164

399.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş