Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Marvel Avengers Movie 4 Avengers Loki'nin Gazabı 76152

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSS76152

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

574.90TL

 Lego Marvel Avengers Movie 4 Avengers Loki'nin Gazabı 76152

     

Bu Marvel Avengers yapım oyuncağı ile yaratıcı oyunlara ilham verin.

 

Loki, güçlü Tesseract’ı Marvel Avengers Kulesi’nden çalmaya çalışıyor! Küçük süper kahramanınız Iron Man, Thor, Hulk ve Captain Marvel ile birleşerek onu durdurabilecek mi? Loki yeşil planörüyle hızla ilerliyor ama Captain Marvel’ın muhteşem kırmızı jetine vız gelir! Çocukların hayal güçleriyle sınırsız hikayeleri canlandırabileceği bu eğlenceli süper kahraman setiyle gelişime katkı sağlayan oyunlar çok eğlenceli!

 

LEGO Marvel Avengers Loki’nin Gazabı (76152) gençlere sınırsız yaratıcı süper kahraman maceraları için ilham verir. Oyun oynarken, yaşam boyu kullanacakları beceriler geliştirirler. Yapın, oynayın ve öğrenin LEGO Iron Man, Thor, Hulk, Captain Marvel ve Loki minifigürlerinin yanı sıra harika bina ve muhteşem araçlarla, süper kahraman aksiyonu ve maceraları için sahne hazır! Bu LEGO 4 seti, anaokulu yaşındaki ve küçük yaştaki çocuklar için model yapmayı öğrenmenin eğlenceli bir yoludur. Özel Başlangıç Yapım Parçaları ile ilk kez oynayan çocuklar bile “kendi başına” yapım eğlencesini yaşayabilir. Basit yapım kılavuzu, çocukların yapım sürecini anlamasına yardımcı olur, güvenlerini artırır ve daha zor LEGO projelerine başlamaya hazır hissetmelerini sağlar. Süper kahraman minifigürler ve harika yapım oyuncakları En iyi süper kahraman doğum günü hediyesini arıyorsanız LEGO Marvel Avengers yapım setleri çocuklara koleksiyon minifigürleri, muhteşem özellikler ve sınırsız yaratıcı süper kahraman eğlencesi sağlar.

    

Parça Sayısı: 223

      

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz..

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Marvel Avengers Movie 4 Avengers Loki'nin Gazabı 76152

574.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş