Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Marvel Avengers Iron Man Thanos'a Karşı 76170

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSS76170

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

219.90TL

 

Lego Marvel Avengers Iron Man Thanos'a Karşı 76170

LEGO Marvel Avengers Iron Man vs. Thanos süper kahraman aksiyonunu çocukların eline taşıyor. Bu çok yönlü, parçalarla yapılan aksiyon oyuncağı, ortak oyun ve gelişimsel büyümeyi teşvik etmek için tasarlanmıştır. Genç süper kahramanları güçlendirin! Yeni gelişen inşaatçılar düşünülerek yapılan 4'ten fazla set, gençlerin harika bir oyun deneyimi yaşamalarını sağlamak için harika detaylarla doludur. Kutunun içinde, her bir tuğla çantası, oyunun hızlı bir şekilde başlaması için eksiksiz bir model ve karakter içerir. Set ayrıca, kısmen inşa edilmiş bir jetle gençleri inşa ettirmek için bir Başlangıç ​​Tuğlası içerir. Tüm 4 set, takip etmesi kolay yapım adımlarıyla birlikte gelir ve daha fazla eğlence için indirilebilir LEGO Yapım Talimatları uygulaması, çocukların seti inşa ederken yakınlaştırmalarına, döndürmelerine ve görselleştirmelerine olanak tanıyan dijital Talimatlar PLUS'ı içerir. Tüm aile için eğlence Bir LEGO 4 oyun seti, her çocuk ve ailenin geri kalanı için özel bir zevktir. Yetişkinler inşaat becerilerini aktarırken, küçük inşaatçılarıyla değerli gelişimsel kilometre taşlarını paylaşırlar. LEGO Marvel Avengers Iron Man vs. Thanos, 4 yaş ve üzeri gençlerin hayal gücünü, el becerilerini ve güven inşa etmelerini geliştirmek için tasarlanmış ikonik bir süper kahraman yapım oyuncağıdır. Iron Man ve Thanos minifigürleri, aerodinamik bir jet, silah kulesi ve biri Iron Man, diğeri Thanos için olmak üzere 2 enerji standı içerir. Ebeveynler ve çocuklar, Iron Man'in süper kötü adam Thanos'u ele geçirmesine yardımcı olurken, film sahnelerini yeniden yaratarak ve kendilerine ait sonsuz süper kahraman maceralarını hayal ederek çok eğlenecekler. Bu LEGO 4 seti, Başlangıç ​​Yapısı ve basit yapım adımları ile özel olarak tasarlanmıştır, böylece 4 yaş ve üstü gençler, ilerledikçe yaratıcı güven oluşturmayı ve geliştirmeyi öğrenebilirler. Iron Man'in jet uçağı, 2 inç (6 cm) yükseklik, 4 inç (11 cm) uzunluk ve 4 inç (12 cm) genişliktedir - küçük ellerin alması, oynaması ve gittikleri her yere götürmesi için ideal boyuttadır. Bu ikonik süper kahraman çifti, yılın herhangi bir günü için mükemmel bir çocuk doğum günü hediyesi, tatil eğlencesi veya özel bir ikramdır. Dahil edilen inşa et ve oyna kılavuzu, gençlerin güven oluşturma güvenini artırıyor ve ücretsiz dijital yapım aracı olan Instructions PLUS, çocukların inşa ederken yakınlaştırmalarına ve döndürmelerine olanak tanıyor. LEGO 4 setleri, çocukları ebeveynleri ve diğer oyun zamanı ortaklarıyla paylaşmaktan keyif alacakları film favorileri, TV karakterleri ve günlük kahramanlar evreniyle tanıştırır. LEGO bileşenleri, 4'ten fazla setin küçük parmakların kolayca almasını, yerleştirmesini ve ayırmasını sağlamak için sıkı endüstri standartlarını karşılar - 1958'den beri böyledir. LEGO yapım parçaları ve parçaları, katı çocuk güvenliği standartlarını karşıladıklarından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir. Parça Sayısı: 103

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Marvel Avengers Iron Man Thanos'a Karşı 76170

219.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş