Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Marvel Super Heroes Iron Man Cephaneliği 76167

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSS76167

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

299.90TL

Lego Super Heroes Iron Man Cephaneliği 76167

 
Savaşmak için 2 düşman işgalci ve sürmek için süper havalı bir hot road arabayla LEGO Marvel Avengers Iron Man Cephaneliği 76167, süper kahraman hayranlarına hayali rol oyun olasılıklarıyla dolu, çok yönlü bir oyun seti sunar.

Harika silahları ve bir hot road araba ile Iron Man maceraları
Marvel Avengers filmlerinin popüler süper kahramanı Iron Man ile çocukları model yapmaya, hayal kurmaya ve açık uçlu hikayeleri canlandırmaya teşvik edin. 2 kötü adam, güçlendirilmiş bir araba, 2 muhteşem Man kostümü, minifigür, mini Iron Man prototip figürü ve parçalarla yapılan harika bir mekanla bu dinamik ve çok yönlü oyun seti, küçük bir süper kahramanın aksiyon dolu maceralı oyunlar için ihtiyacı olan her şeyi sağlar.

LEGO yapım oyuncaklarıyla gerçek süper kahraman aksiyonu
7 yaş ve üzeri bir erkek veya kız çocuk için en iyi süper kahraman doğum günü hediyesini arıyorsanız LEGO Marvel Avengers yapım setleri çocuklara koleksiyon minifigürleri, muhteşem özellikler ve sınırsız yaratıcı süper kahraman eğlencesi sağlar.

-LEGO® Marvel Avengers Iron Man Cephaneliği (76167), 7 yaş ve üzeri çocuklar için hayal gücüne dayalı oyun olanaklarıyla dolu. Bu çok yönlü oyun seti, Iron Man maceralarını küçük süper kahramanların eline verir.
-Bir Tony Stark minifigürü, 2 Iron Man zırhı, 2 düşman A.I.M. Ajanı ve tamir edilip sürülebilecek bir hot road araba dahildir. Tıpkı filmlerinde olduğu gibi minik bir Iron Man prototip modeli ve atıştırması için bir hamburger de var.
-Kötü adamlar Iron Man’in binasına girdiğinde çocukların Iron Man’i, zırhını ve değerli Iron Man prototipini kurtarmak için hot road arabanın ateş fonksiyonlarını, Iron Man’in zırhının güç silahlarını ve tüm süper kahraman becerilerini kullanması gerekecek.
-Yaratıcı oyun ve süper kahraman aksiyonu için eğlenceli özellikler ve muhteşem aksesuarlarla dolu, Marvel hayranlarına yönelik bu yapım seti, 7 yaş ve üstü çocuklar için ideal bir doğum günü ya da yılbaşı hediyesidir.
-8 cm yükseklikteki zırh ve 10 cm uzunluktaki yarış otomobili ile bu oyun seti, efsanevi süper kahraman maceralarına ilham verir ve çocukların odasında sergilemek için harikadır.
-Pil gerekmez. Çocuklar istedikleri yerde ve istedikleri zaman bu pratik oyuncakla oynamaya başladıklarında hayal güçleri hemen açığa çıkar.
-Kolay anlaşılır talimatlar çocukların yaratıcı oyunlara hemen başlamasını sağlar. Havalı karakterler, eğlenceli özellikler ve tanıdık film konumuyla bu kolay kılavuz her defasında maksimum yapım ve oyun eğlencesi sunar.
-LEGO® Marvel Avengers oyun seti, koleksiyonluk minifigürler, oyuncak araçlar, silahlar ve cihazlarla Marvel filmlerinin aksiyonunu hayata geçirerek hayali süper kahraman oyunlarına ilham verir.
-LEGO® yapım setleri en yüksek sektör standartlarına uygundur, bu nedenle 1958’den beri her bir LEGO oyuncağı dayanıklı, birbiriyle uyumludur ve her seferinde mükemmel şekilde takılıp çıkarılabilir.
-LEGO Group olarak, tüm çocukların LEGO oyun setleri dünyanın en yüksek oyuncak güvenlik ve kalite standartlarına uygun olduğundan emin olmak için yapım parçalarını düşürür, ısıtır, ezer, büker ve analiz ederiz.

           

   
Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Marvel Super Heroes Iron Man Cephaneliği 76167

299.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş