Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Hidden Side J.B.'nin Denizaltısı 70433

Marka: LEGO
Ürün kodu: LHD70433

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

144.90TL

Lego Hidden Side J.B.'nin Denizaltısı 70433

 

Çocuklar denizin derinliklerinde dijital bir dünyada tek başına avlanabilir ya da birlikte hayalet olabilir.

       

İnanılmaz bir tek kişilik ya da çoklu artırılmış gerçeklik (AR) deneyimi için Hidden Side’a dal. Ruhlar Körfezi sahnesi, Parker, Parker, Vaughn Geist ve Kötülük Heykeli minifigürleri, ayrıca bir köpek balığı figürüyle birlikte J.B.’nin Denizaltısını yap. Sonra ücretsiz Hidden Side Artırılmış Gerçeklik uygulamasını yükle ve modeli akıllı cihazınla tarayarak hayaletli bir dijital derin deniz dünyasını ortaya çıkar. Kazanmak için hayaletleri avla, ipuçlarını bul ve baş hayalet Kreatoru'yu yen!

   

• Çocuklar J.B.’nin denizaltısını ve Ruhlar Körfezi sahnesini içeren bu LEGO Hidden Side setiyle inanılmaz bir tek ya da çok oyunculu artırılmış gerçeklik (AR) deneyiminde fiziksel ve dijital oyunu birleştiriyor.

• Kutuda ne var? Bu artırılmış gerçeklik (AR) LEGO oyun seti, dijital olarak interaktif bir Hidden Side denizaltı oyuncağı ve deniz tabanı sahnesi, Parker, Vaughn Geist ve Kötülük Heykeli minifigürleri, ayrıca bir köpek balığı figürü içerir.

• LEGO Hidden Side AR uygulaması yüklü bir akıllı cihazla J.B.'nin Denizaltısı modeline bakıldığında, hayaletli bir dijital derin deniz dünyası ortaya çıkar. Çocuklar sonra gizemleri çözebilir, havalı eşyalar bulabilir ve hayaletlerle savaşabilir.

• Bu LEGO Hidden Side J.B.’nin Denizaltısı oyun seti, yaratıcı ve dijital oyunları seven LEGO hayranları ile 7 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir yılbaşı, doğum günü ya da özel gün hediyesidir!

• Bu LEGO Hidden Side J.B.'nin Denizaltısı (70433) modeli, yapıldığında 21 cm yükseklik, 19 cm uzunluk ve 10 cm genişliktedir.

• Pilsiz yapım oyuncağı. Hidden Side AR uygulaması, belirli iOS ve Android cihazlarla uyumludur. Cihazın uyumluluğunu www.LEGO.com/devicecheck adresinden kontrol edebilirsiniz. Çocuklar internete girmeden önce anne babalarından izin almalıdır.

• Bu LEGO Hidden Side artırılmış gerçeklik (AR) yapım setinin kolay anlaşılır yapım talimatlarına ayrıca internetten de erişilebilir, paketleri açın ve Newbury Ruhlar Körfezi'nin derinliklerine dalın!

• LEGO Hidden Side evreni, hayaletlerin insanları ve binaları ele geçirdiği kurgusal Newbury kasabasında yer alır. Artırılmış gerçeklik oyun deneyimi sürekli yeni içerikler, hayaletler ve etkinliklerle geliştirilir.

• LEGO Hidden Side oyun setleri, en yüksek sektör standartlarına ve kriterlerine göre tasarlanmıştır. Böylece LEGO yapım parçaları tutarlı, birbiriyle uyumludur ve her seferinde kolayca takılıp çıkarılır.

• LEGO Group olarak, oyuncak setlerimizin hepsinin en yüksek global güvenlik ve kalite standartlarına uygun olduğundan emin olmak için LEGO Hidden Side yapım parçalarımızı titiz testlerden geçiririz.

    

Parça Sayısı: 224

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00" a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Hidden Side J.B.'nin Denizaltısı 70433

144.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş