Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Harry Potter Hogwarts Anısı: Biçim Değiştirme Dersi 76382

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSH76382

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

499.90TL

Lego Harry Potter Hogwarts Anısı: Biçim Değiştirme Dersi 76382

 

LEGO Harry Potter Hogwarts Anısı: Biçim Değiştirme Dersi 76382, parçalarla yapılan bir oyun kitabının içine gizlenmiş, anında hazır bir oyun setidir. Çocuklar kitabı açar açmaz Profesör McGonagall'ın Biçim Değiştirme sınıfında derse katılabilir. Çocukların her yere taşıyabileceği Hogwarts büyüsü Bu büyüleyici set, bitmek bilmeyen sihirli oyunlara ilham verecek özellikler ve aksesuarlarla doludur. Bazıları malzeme dolabı gibi sabitken, mobilya ve kara tahta gibi başka parçalar kaldırılarak oyun alanı genişletilebilir. Bu sihirli Harry Potter seti ayrıca koleksiyondaki başka setlerle de birleştirilebilir. Her biri benzersiz bir renk ve motifte tasarlanmıştır ve açıldığında çocukları farklı bir Hogwarts sınıfı macerasına taşır. Serinin tamamı birbirine bağlandığında 360 derecelik bir Hogwarts oyun deneyimi yaratır. Meraklı çocuklara büyüleyici hediyeler Gerçekten sihirli bir ödül arıyorsanız LEGO Harry Potter oyun setleri, tüm küçük cadı veya büyücülerin hoşuna gidecek göz kamaştırıcı hediyeler sunar.

 

• LEGO® Harry Potter Hogwarts Anısı: Biçim Değiştirme Dersi 76382, açıldığında Harry Potter filmlerinden bir Hogwarts Biçim Değiştirme Dersi oyun setinin ortaya çıktığı, parçalarla yapılan bir oyun kitabıdır.

 

• İçinde Hermione Granger™, Ron Weasley ve Profesör McGonagall minifigürleri, bir kara tahta, 2 masa, 2 sandalye, hazine sandığı, malzeme dolabı, büyü kitabı ve bir sürü orijinal aksesuar bulunur.

 

• Çocukalr setin kapağını açarak Profesör McGonagall'ın Biçim Değiştirme dersine girer. Pratik yapmak için bir sürü sihirli malzeme var ama evcil faresini bir kadehe dönüştüren Ron’un yardıma ihtiyacı var!

 

• 8 yaş ve üstü içindir. Harry Potter™ maceralarının keyfini çıkarmanın yeni bir yolunu arayan küçük cadılar ve büyücüler için uygundur.

 

• Bu sihirli Hogwarts Anısı seti, 12 cm yüksekliği, 8 cm genişliği ve 4 cm derinliğiyle taşıyıp oynamak için mükemmel boyuttadır.

 

• Çay fincanı, gümüş kadeh ve biçim değiştirme alıştırması için bir kurbağa gibi ekstra hayali eğlence için birkaç aksesuarla birlikte Ron'un evcil faresi Scabbers’ı içerir.

 

• Her biri farklı bir Hogwarts sınıfını canlandırmak üzere tasarlanmış ve dekore edilmiş bu sihirli setler serisinin koleksiyonunu yapabilirsiniz. Hepsi birbirine takılarak 360 derecelik yenilikçi bir oyun alanı oluşturulabilir.

 

• Tüm LEGO Harry Potter setleri, popüler filmlerden sevilen karakterler, eğlenceli özellikler ve tanıdık mekanlar içerir. Küçük cadılar veya büyücüler için büyüleyici, kullanışlı sihirli bir hediyedir.

 

• Dayanıklı, birbiriyle uyumlu ve her seferinde mükemmel bir şekilde takılıp çıkarılabilen LEGO parçaları, sektörün katı kalite standartlarına uygundur ve 1958’den beri bu hiç değişmedi.

 

 

 

• LEGO parçaları, katı global güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Harry Potter Hogwarts Anısı: Biçim Değiştirme Dersi 76382

499.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş