Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Friends Stephanie'nin Yelkenli Macerası 41716

Marka: LEGO
Ürün kodu: LGF41716

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

974.90TL

Lego Friends Stephanie'nin Yelkenli Macerası 41716 
 

 

Esnek yelken ve gerçekten dönen gemi dümeni gibi orijinal detaylar, açık denizlerde yaratıcı macera hikayelerini teşvik eder. Bu yaratıcı setle çocuklar, Stephanie’nin sportif mükemmellik arayışında elinden gelenin en iyisini yaptığı hayallerinin yolculuğuna katıldıklarında, dünyaca ünlü bir denizcinin efsanevi başarısını da öğrenirler. 
 

 

Bu set, açık basılı talimatlarla birlikte gelir, çocuklar ayrıca bu yelkenli teknenin nasıl yapılacağına dair dijital yapım talimatlarına da erişebilir. LEGO Yapım Talimatları uygulamasında bulunan bu interaktif rehberle çocuklar eserlerini döndürebilir, yakınlaştırabilir ve 3 boyutlu olarak görebilir! 
 

 

Açık denizlerde maceralar 7 yaş ve üzeri deniz seven çocuklara, LEGO Friends Stephanie’nin Yelkenli Macerası (41716) ile aksiyon dolu yaratıcı oyunlar için eğlenceli bir oyuncak verin. Kutuda ne var? İçinde çocukların esnek yelkenli gerçekçi bir yarış teknesi ve bitiş çizgisi modeli yapmaları için gereken tüm parçalar, ayrıca eğlenceli rol yapma faaliyetleri için 3 LEGO mini bebek var. 
 

 

Eğlenceli rol yapma faaliyeti oyuncağı Çocuklar tekneyi yaptıktan sonra yelkenliyle dünyayı dolaşma rekorunu kırmak için Kaptan Maxine’in uzman gözetiminde mürettebat olarak çalıştıklarını hayal ederler. 
 

 

Yaratıcı aksesuarlar Bu oyuncak tekne, evi aramak için tablet, telsiz, oyuncak dürbün, insansız hava aracı ve kumanda, 3 can yeleği gibi yaratıcı hikaye anlatımını teşvik eden aksesuarlar içerir. 
 

 

Oynamak ve sergilemek için Bu çocuk teknesinin yüksekliği 26 cm, uzunluğu 9 cm, genişliği 25 cm’dir, bu nedenle sergilendiğinde az yer kaplar. 
 

 

Sürükleyici yapım deneyimi LEGO Yapım Talimatları uygulaması, çocuklara bu yelkenli tekneyi eğlenceli, interaktif bir şekilde nasıl yapabileceklerini gösterir. Uygulamayı bir akıllı telefona ya da tablete indirmeniz yeterli. 
 

 

LEGO® yapım parçaları kaliteli malzemelerden üretilmiştir. 1958’den beri tutarlı, birbiriyle uyumludur ve her seferinde kolayca takılıp çıkarılabilir. 
 

 

LEGO® yapım parçalarında öncelik, güvenlik ve kalitedir. Modelin güzel olduğu kadar sağlam da olduğundan emin olabilmeniz için titizlikle test edilir.
 

 

Parça Sayısı: 304.
7 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Friends Stephanie'nin Yelkenli Macerası 41716

974.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş