Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Friends Plaj Evi 41428

Marka: LEGO
Ürün kodu: LGF41428

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

399.90TL

Lego Friends Plaj Evi 41428

 

Harika plaj evi, saatler süren yaratıcı oyunlar başlatır!

 

LEGO Friends Plaj Evinde ayaklarını uzatıp dinlenme zamanı. Süper havalı bir yaz kaçamağında Mia ve Andrea'ya katıl. İskeleden Mia'nın pedallı teknesine atla. Biraz dolaştıktan sonra plaja geri gel ve Andrea’nın servis ettiği atıştırmalıklardan ye. Kızların güzel odasına göz at, odada eski bir define haritası bulabilirsin. Güneş battığında ise Andrea'nın çatısı açılan DJ kabini ortaya çıkar.

 

Çocuklar, büfe ve çatı DJ terasını içeren bu ayrıntılı plaj evi ile hayallerindeki tatili oynamayı sevecekler.

 

• Bu özellik dolu Plaj Evi ile çocukları saatlerce eğlendirin. DJ çatı terası, büfe ve hamak gibi harika ayrıntılarla dolu set, çocukların sınırsız yaratıcı oyunlar oynamasını sağlar! 


• Çocuklar, parçalarla yapılan LEGO Friends Mia ve Andrea mini bebek figürleri ile plajda oymayı sevecektir. Sınırsız yaz maceraları oluşturmalarına yardımcı olacak Haziran 2020 için yeni bir flamingo figürü ve bir yunus figürü de var. 


• Çocuklar, oyuncak sörf tahtasıyla dalgalarla oynadıklarını, palmiye ağacının altındaki hamakta güneş banyosu yaptıklarını ve odada mini bebek figürleriyle dinlendiklerini hayal edebilirler. Menteşeli çatı açıldığında DJ terası ortaya çıkar. 


• Bu yapım oyuncağı, yaratıcı rol oyunlarını seven 6 yaş ve üstü çocuklar için harika bir doğum günü, yılbaşı veya tatil hediyesidir. 444 parçalı bu oyun seti, keyifli yapım projelerini seven herkesin beğenisini kazanacaktır. 


• Oyuncak plaj evinin yüksekliği 17 cm, genişliği 21 cm'dir ve yapılıp sergilendiğinde harika görünür. Çocuklara yönelik bu yaz eğlencesi hediyesi, daha fazla yaratıcı eğlence için diğer LEGO setleriyle birleştirilebilir. 


• Bu setin açık hava yaz eğlencesi için pil gerekmez. Yaratıcı oyunların devam etmesi için gereken tek şey çocukların hayal gücüdür. 


• Tüm LEGO yapım setlerinde olduğu gibi bu oyun seti, 6 yaş ve üstü çocukların takip edebileceği ve yetişkinlerin yardımına ihtiyaç duymadan yapımlarını tamamlayabilmelerini sağlayan kolay talimatlar içerir; çocukların bağımsız oynamasını teşvik eder ve özgüvenlerini geliştirir. 


• Çocuğunuzu LEGO Friends dünyasıyla tanıştırın. Çocukların, yanlarındaki en iyi arkadaşlarıyla kalplerini verdikleri her şeyi elde edebilecekleri Heartlake City’de onları sıcak bir karşılama bekliyor. 
• Eğlenceli LEGO oyuncakları, 1958'dan beri en yüksek sektör standartlarına ve LEGO Group'un kendi kalite kriterlerine uygun olarak küçük parmakların kolayca tutup takabileceği ve çıkarabileceği şekilde üretilmektedir. 


• LEGO Group, oyun setlerinin en yüksek global güvenlik ve kalite standartlarını karşıladığından emin olmak için tüm yapım parçalarını akla gelebilecek her şekilde test eder, böylece en iyi ve en güvenli çocuk oyuncaklarından bazılarını üretir.

  

Parça sayısı: 444

   
Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00' e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Friends Plaj Evi 41428

399.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş