Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Friends Parti Teknesi 41433

Marka: LEGO
Ürün kodu: LGF41433

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

724.90TL

 

Lego Friends Parti Teknesi 41433

Andrea, muhteşem parti teknesi ile yazın tadını çıkarıyor! Dönen dans pistine inen misafirlerini eğlendiriyor. Ethan, sahilden kiraladığı su motoruyla dev bir şişme flamingoya binmiş Emma'yı çekiyor. Parti bittiğinde ön camı kaldır ve Andrea'nın yatmadan önce buzdolabından bir içecek alabileceği kabinde dinlenmesine yardım et.
Partilere gitmeyi seven bir çocuk tanıyor musunuz? Parti Teknesi oyun seti (41433) tam onlara göre! Çocukların harika bir seyahat gemisi ile rol oyunu eğlencesini yaşamasını sağlayan bu yapım setiyle hayal güçlerini ateşleyin.
Bu oyuncak tekne setine, bol oyun fırsatı için 3 mini bebek figürü ve bir oyuncak flamingo figürü dahildir. Bu oyuncak tekne seti, oyunu daha da uzatmak için bir deniz motosikleti, flamingo tekne ve plaj mağazası içerir.
Çocuklar, LEGO® Friends Andrea, Emma veya Ethan’ın yerine parti teknesinde seyahat ettiklerini veya flamingo ile oynayarak güvertede dinlendiklerini, mağazada plaj seti kiraladıklarını veya deniz motosikletine bindiklerini hayal edebilir.
Sahne ışıklarını seven 7 yaş ve üstü çocuklar, Parti Teknesi (41433) oyun setinde güvertenin yıldızı olmayı sevecekler. 640 parçalı bu LEGO® seti, ilginç araçlar toplamayı seven çocuklar için harika bir doğum günü veya tatil hediyesidir.
12 cm yükseklikteki ve 35 cm uzunluktaki bu tekne, sergilendiğinde fazla yer kaplamaz. Çocuklar daha da fazla özellik isterse tüm LEGO setleri birbiriyle uyumlu olduğundan mevcut LEGO® yapım parçalarını da kullanabilirler.
Pil gerektirmez! Bu set, çocukların hayal gücünden ilham alır – teknenin hareket ediyor gibi görünmesini sağlayan 2 fışkıran su parçası bulunur.
Tüm LEGO® setlerinde olduğu gibi bu oyuncak tekne, anlaşılır basılı talimatlar içerir, böylece 7 yaş ve üstü çocuklar tekneyi kolayca yapabilir.
Çocukları, Heartlake City'ye bir tatilkaçamağına götürün ve hayallerinin, en iyi LEGO® Friends ile birlikte bir macera yolculuğuna yelken açmasını sağlayın.
LEGO® setleri, en yüksek sektör standartlarının yanı sıra LEGO Group’un kendi kalite kriterlerine de uygundur. Setler, 1958’den beri tutarlı, uyumludur ve her seferinde kolayca takılıp çıkarılır.
LEGO Group, muhteşem oyun setlerinin her birinin en yüksek global kalite standartlarını karşıladığından emin olmak için tüm yapım parçalarını en üst düzeyde test eder, bu nedenleLEGO® eğlenceli oyuncaklar, en iyi ve en güvenli çocuk oyuncakları arasındadır.

7 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Friends Parti Teknesi 41433

724.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş