Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Friends Orman Karavanı ve Teknesi 41681

Marka: LEGO
Ürün kodu: LGF41681

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

739.90TL

Lego Friends Orman Karavanı ve Teknesi 41681

   

Bir açık yol macerası için kemerlerini bağla! Stephanie, Emma ve Ethan, Heartlake City’nin dışındaki güzel vahşi ormanı keşfe çıkıyor. Arkasındaki tekneyi çekerek havalı karavanı sür. Stephanie’nin tekneyi indirip göle açılması için göl kenarına park et. Gölün kenarında dinlen ve rakunla arkadaş ol. Gece olduğunda karavandan uyku tulumlarını çıkar ve yıldızların altında uyu. LEGO Friends Karavan ve Tekne, doğasever çocukların doğa tutkularını keşfetmeleri için mükemmel bir hediyedir. İçerdiği özelliklerle yaratıcı oyunları teşvik eder.

 

Çocuklara yönelik bu doğum günü hediyesinde LEGO Friends Stephanie, Emma ve Ethan mini bebekleri ve bir oyuncak rakun, ayrıca detaylı bir karavan, yelkenli tekne, mini göl kenarı piknik seti, iskele ve dağ sahneleri bulunur. Çocuklar karavanda açık yol maceraları yaşayabilir. Tavanı açılarak iç kısma kolay erişim sağlar. Tekneyi indirip göle açılabilir ya da dinlenerek doğanın keyfini çıkarabilirsin.

   

Bu LEGO Friends oyun setiyle 7 yaş ve üzeri kaşiflerin yüzüne bir gülümseme kondurun. Biraz model yapma deneyimine sahip, vahşi doğayı seven çocuklar için mükemmel bir doğum günü ya da yılbaşı hediyesidir. Karavanın yüksekliği 8 cm, uzunluğu 16 cm ve genişliği 7 cm’dir. Teknenin yüksekliği 11 cm, uzunluğu 11 cm ve genişliği 4 cm’dir. Bu set, maksimum oyun değeri için çok sayıda havalı fonksiyona sahiptir. Mutfağa kolayca erişmek için karavanın tavanı menteşelidir, tekne römorktan ayrılabilir ve hareketli bir yelkene ve dümene sahiptir. Çocuklara yönelik bu hediye, yaratıcı hikayeleri teşvik etmek için kaykay, kask, telefon, kutu oyunu karosu, bavul, can yelekleri, piknik masası, GPS ve kamera gibi çok sayıda aksesuar içerir.

   

Parça sayısı: 487

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Friends Orman Karavanı ve Teknesi 41681

739.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş